Stor badudstilling i Middelfart

Oplev alt til det nye badeværelse

Mangler du inspiration og gode tips til nyt badeværelse, vvs-løsning eller energioptimering af din bolig, så bør du køre en tur til vores store udstilling af badeværelser m.m. i Middelfart og lade dig inspirere af et bredt udvalg af komplette badeværelser, badeværelsesmøbler og tilbehør. Vores badekspert står klar til at hjælpe dig.

I udstillingen finder du produkter og løsninger fra vores samarbejdspartnere: Aspen, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe, Grundfos, Hansgrohe, Ifö, Kriss, Pressalit, Unidrain, Viega, Vola m.m. Med andre ord, så har vi i udstillingen både vandhaner, toiletter, brusehoveder, badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør og meget mere, som du kan se og røre. Vi har såmænd også vandhaner til køkkenet.

VVS- & energiløsninger

Ud over alverdens inspiration til dit badeværelse, kan du få gode råd fra Certificerede Energivejledere og Certificerede Vådrumsinstallatører. Så står du foran energioptimering af din bolig eller er du i tvivl om, hvordan dine VSS udfordringer kan løses, så kom forbi centeret i Middelfart.

Bemanding & booking af vejleder

Book en badkonsulent på centerets hjemmeside eller se hvornår du finder en ekspert i badeværelser, vvs eller energiløsninger i centeret i Middelfart.

Find vej til Bedre Bad – Bedre Energi Center

Bedre Bad – Bedre Energi Center Middelfart
Hindsgavl Allé 2 5500 Middelfart
Tlf.: 69 13 65 00

@: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
W: bedrebad-bedreenergi-center.dk

Læs også om: