Hjælp til nyt Badeværelse

Vi skaber badeværelser med mangfoldighed og individualitet

Længe leve mangfoldigheden og retten til individualitet. Det kunne være overskriften for vores mange aktiviteter inden for badeværelser. For Bøgskov A/S – Bedre Bad Assens kan ikke blot skabe dit komplette badeværelse, hvor design, gode produkter og god funktionalitet er i et perfekt samspil. Vi kan også skabe det individuelle og personlige badeværelse, hvor din smag og ønsker om stil kommer til udtryk i dit badeværelse. Og så er det faktisk lige meget om det er et lille badeværelse eller et større projekt.

Vi håndterer hele byggeprojektet om dit badeværelse

Vi koordinerer indsatsen og styrer hele processen i byggeprojektet om dit badeværelse: Fra vi som fagfolk laver det første indretningsforslag til dit badeværelse sammen med dig over de forskellige håndværkeres opgaver. Når I har bestemt jer for netop jeres løsning, så klarer vi alt frem til at I kan slå dørene op til et funklende færdigt badeværelse.

Vi skaber nye badeværelser i Assens og omegn

I tæt samarbejde med de enkelte kunder skaber vi nye og individuelle badeværelser over store dele af Fyn – herunder bl.a. i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, og Nørre Broby.

Tag et kig på vores tidligere badeværelsesløsninger

Vi har udvalgt nogle få løsninger til badeværelser, som Bedre Bad har skabt rundt omkring i landet. Her kan du hente masser af bad inspiration, så du kan udpege den stil og funktionalitet, som vil passe dig perfekt til dit nye badeværelse. Uanset om du blot ønsker små forbedringer eller mere omfattende badeværelsesrenoverning, så kan du med garanti gøre dig lidt klogere, ved at samle inspiration i nedenstående cases.

Læs om badeværelser: