Badeværelse

Badeværelser – mangfoldighed og individualitet

Længe leve mangfoldigheden og retten til individualitet. Det kunne være overskriften for vores mange aktiviteter inden for badeværelser. For Bøgskov A/S – Bedre Bad Assens kan ikke blot skabe dit komplette badeværelse, hvor design, gode produkter og god funktionalitet er i et perfekt samspil. Vi kan også skabe det individuelle og personlige badeværelse, hvor din smag og ønsker om stil kommer til udtryk i dit badeværelse. Og så er det faktisk lige meget om det er et lille badeværelse eller et på mange m2.

Hele processen i byggeprojektet om dit badeværelse

Vi koordinerer indsatsen og styrer hele processen i byggeprojektet om dit badeværelse: Fra vi som fagfolk laver det første indretningsforslag til dit badeværelse sammen med dig over de forskellige håndværkeres opgaver. Når I har bestemt jer for netop jeres løsning, så klarer vi alt frem til at I kan slå dørene op til et funklende færdigt badeværelse.

Se de mange konkrete badeværelser

Her kan du se nogle af de mange løsninger til badeværelser, som Bedre Bad har skabt rundt omkring i landet. Hent masser af bad inspiration, så du kan udvælge den stil og funktionalitet, som vil passe dig perfekt til dit nye badeværelse. Om det så er små forbedringer eller en lidt større udskiftning af badeværelsesinteriøret så finder du inspiration til dit nye badeværelse her.

Galleri til inspiration 

Klik her for at gå til galleri med badeværelsinspiration

Her skaber vi nye badeværelser

I tæt samarbejde med de enkelte kunder skaber vi nye og individuelle badeværelser over store dele af Fyn – herunder bl.a. i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, og Nørre Broby.

Læs om badeværelser: