Badeværelsesinspiration

Savner du inspiration til det nye badeværelse? Frygt ej. Bedre Bad Assens - Bøgskov A/S står klar til, at hjælpe dig med inspirationen til dit nye badeværelse. Vi kan hjælpe med inspirationen til det lille badeværelse og til det helt store badeværelse. Uanset hvilken stil du har i tankerne, så kan vi med garanti gøre det til en realitet. Vi har mange års erfaring med, at skabe flotte og elegante badeværelsesløsninger, der er tilpasset vores kunders ønsker og behov. Vi står klar til, at hjælpe dig med, at indrette dit drømmebadeværelse. Hos os finder du kun dygtige og engagerede VVS'er, som alle har fuld forståelse for vigtigheden af det perfekte badeværelse. Vælger du Bedre Bad Assens, som din samarbejdspartner i forbindelse med dit nye badeværelse, så er du i de bedste hænder. Vores mangeårige erfaring indenfor feltet gør, at vi har øje for selv de mindste detaljer. Det er ofte disse små detaljer, der binder hele projektet sammen.

Viden og Inspiration fører frem til dit perfekte badeværelse

Vi gør det let for dig at vælge. For hos os får du den rette viden – og masser af idéer. Tag en snak med os og hør om dine muligheder for at skabe det helt personlige badeværelse, som du ønsker. Vi kan med vores mange års erfaring sikre dig den bedste rådgivning i branchen, hvilket alt andet lige fører til det bedst mulige udkomme. Når vi finder inspiration til badeværelser, så tager vi udgangspunkt i selve boligen. Det skyldes, at vi mener man skal kombinere badeværelsets og boligens stil. På denne måde får man et gennemgående tema i ens bolig, der giver større tilfredshed og et langt federe badeværelse. F.eks. arbejder vi meget med, at ældre huses opbygning skal afspejles i et mere klassisk badeværelse. Har du loftsbjælker eller et lækkert ovenlys, så indkorpererer vi disse i badeværelsesløsningen. Når du skal vælge badeværelsesmøblerne og badeværelsestilbehøret til dit nye badeværelse, så er der mange faktorer der skal overvejes. Her guider vi dig sikkert gennem processen og tilbyder dig undervejs smarte indretningstips, der typisk gør indretnings processen nemmere.

Start her

Start drømmen om det nye badeværelse her. Gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, har vi adgang til de mange konkrete projekter, som Bedre Bad forhandlere over hele landet har været involveret i gennem de seneste år. Disse projekter tilbyder et meget bredt og varieret udvalg af forskellige typer af badeværelsesløsninger. Du kan se de forskellige designs, stilarter og former for indretning andre rundt i Danmark har valgt. Her findes der mange gode ideer, at hente. Se de konkrete løsninger her.

Saml viden og idéer før du skal renovere badleværelset 

At renovere badeværelset er en stor beslutning. Her på siderne kan du lade dig inspirere af nogle af vores seneste badeværelses-projekter og finde tips til en personlig badløsning.

Her skaber vi mangfoldighed

I samarbejde med de enkelte kunder har vi skabt messer af smukke og personlige badeværelser over hele Fyn – herunder i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg og Nørre Broby.

Læs om badeværelser: