inspiration TIL BADEVÆRELSE

Savner du inspiration til det nye badeværelse? Frygt ej. Bedre Bad Assens - Bøgskov A/S står klar til at hjælpe med inspiration til dit nye badeværelse. Vi kan hjælpe med inspirationen til både det lille og det helt store badeværelse. Uanset hvilken stil du har i tankerne, kan vi med garanti gøre det til en realitet. Vi har mange års erfaring med at skabe flotte og elegante badeværelsesløsninger, der er tilpasset vores dine ønsker og behov. Vi står klar til at hjælpe dig med at indrette dit drømmebadeværelse. Hos os finder du kun dygtige og engagerede VVS'er, som alle har fuld forståelse for vigtigheden af det perfekte badeværelse. Vælger du Bedre Bad Assens som din samarbejdspartner i forbindelse med dit nye badeværelse, er du i de bedste hænder. Vores mangeårige erfaring inden for feltet gør, at vi har øje for selv de mindste detaljer. Det er ofte disse små detaljer, der binder hele projektet sammen.

Viden og Inspiration fører til dit perfekte badeværelse

Vi gør det let for dig at vælge. Hos os får du den rette viden – og masser af idéer. Tag en snak med os og hør om dine muligheder for at skabe det helt personlige badeværelse, som du ønsker. Vi kan med vores mange års erfaring sikre dig den bedste rådgivning i branchen, hvilket alt andet lige fører til det bedst mulige resultat. Når vi finder inspiration til badeværelser, tager vi udgangspunkt i selve boligen, så vi kombinerer badeværelset og boligens stil. På den måde får du et gennemgående tema i din bolig, der giver større tilfredshed og et langt federe badeværelse. F.eks. arbejder vi meget med, at ældre huses opbygning skal afspejles i et mere klassisk badeværelse. Har du loftsbjælker eller et lækkert ovenlys, så indkorpererer vi det i badeværelsesløsningen. Når du skal vælge badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør til dit nye badeværelse, er der mange faktorer, der skal overvejes. Vi guider dig sikkert igennem processen og tilbyder dig undervejs smarte indretningstips, der typisk gør indretningsprocessen nemmere.

Få inspirationen her

Start drømmen om det nye badeværelse her. Gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad - Bedre Energi har vi adgang til de mange projekter, som Bedre Bad-forhandlere over hele landet har været involveret i gennem de seneste år. Disse projekter tilbyder et meget bredt og varieret udvalg af forskellige typer af badeværelsesløsninger. Du kan se de forskellige designs, stilarter og former for indretning, som andre rundt i landet har valgt. Der er mange gode ideer at hente. Se de konkrete løsninger her.

Saml viden og idéer før du skal renovere badeværelset 

At renovere badeværelset er en stor beslutning. Her kan du lade dig inspirere af nogle af vores seneste badeværelsesprojekter og finde tips til en personlig badløsning.

Vi skaber mangfoldighed

I samarbejde med vores amnge kunder har vi skabt masser af smukke og personlige badeværelser over hele Fyn – herunder i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg og Nørre Broby.

Læs om badeværelser: