Få inspiration til indretning af badeværelse

Drømmer du om at indrette et nyt badeværelse, men savner inspiration til et flot bademiljø? Frygt ej! Hos Bedre Bad Assens - Bøgskov VVS står vi klar til at hjælpe dig med hjælp til indretning af badeværelset.

Kort sagt hjælper vi dig med at finde de rette inspirationskilder og vi kan samtidigt rådgive om de kloge valg og ikke mindst realisere dit drømmebadeværelse. Uanset hvilken stil du har i tankerne, kan vi med garanti gøre det til en realitet. Vi har mange års erfaring med at skabe flotte og elegante badeværelsesløsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov. Vi står klar til at hjælpe dig med at indrette dit drømmebadeværelse.

Vælger du Bedre Bad Assens som din samarbejdspartner i forbindelse med dit nye badeværelse, er du i de bedste hænder. Hos os finder du kun dygtige og engagerede VVS'ere, som alle har fuld forståelse for vigtigheden af det perfekte badeværelse. Vores mangeårige erfaring inden for feltet gør, at vi har øje for selv de mindste detaljer. Det er ofte disse små detaljer, der binder hele badeværelsesprojektet sammen.

Få moderne badeværelsesinspiration

At renovere badeværelset er en stor beslutning. Her kan du lade dig inspirere af nogle af vores seneste badeværelsesprojekter og finde tips til en personlig badløsning.

Få hjælp af indretningsarkitekt til badeværelse

Vi tilbyder et Gratis Badtjek, som er den bedste start på et nyt badeværelse. Dette inkluderer uforpligtende og gratis sparring indenfor indretning af badeværelset. Du får besøg af en indretningsarkitekt, som er også certificeret vådrumsekspert. Der bliver foretaget en komplet gennemgang af dit nuværende badeværelser, hvorefter vi tager en snak om jeres ønsker og behov til det nye bademiljø. Herefter kan vi præsentere nogle personlige indretningsforslag og plantegninger for jer.

Læs mere og bestil Gratis Badtjek her.

 

Viden og inspiration fører til dit perfekte badeværelse

Vi gør det let for dig at vælge. Hos os får du den rette viden – og masser af idéer. Tag en snak med os og hør om dine muligheder for at skabe det helt personlige badeværelse, som du ønsker. Vi kan med vores mange års erfaring sikre dig den bedste rådgivning i branchen, hvilket alt andet lige fører til det bedst mulige resultat. Når vi badinspiration, tager vi udgangspunkt i selve boligen, så vi kombinerer badeværelset og boligens stil. På den måde får du et gennemgående tema i din bolig, der giver større tilfredshed og et langt flottere badeværelse. F.eks. arbejder vi meget med, at ældre huses opbygning skal afspejles i et mere klassisk badeværelse. Har du loftsbjælker eller et lækkert ovenlys, så inkorporerer vi det i din badeværelsesløsning. Når du skal vælge badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør til dit nye badeværelse, er der mange faktorer, der skal overvejes. Vi guider dig sikkert igennem processen og tilbyder dig undervejs ideer til indretning af badeværelse, der typisk gør beslutningsprocessen nemmere.

Få gode idéer til indretning af badeværelse

Indret badeværelse med din lokale badspecialist - Bedre Bad Assens. Gennem vores medlemskab i den landsdækkende VVS-kæde Bedre Bad - Bedre Energi har vi adgang til de mange projekter, som Bedre Bad-forhandlere over hele landet har været involveret i gennem de seneste år. Disse projekter tilbyder et meget bredt og varieret udvalg af forskellige typer af flotte badeværelser. Du kan se de forskellige designs, stilarter og former for indretning, som andre rundt i landet har valgt. Når du mangler hjælp til indretning af badeværelset, så kan vi bistå dig med gode idéer og rådgivning. Det gælder uanset om du er i markedet hjælp til indretning af et lille badeværelse - herunder også gæstetoilet indretning - eller inspiration til et rummeligt, klassisk badeværelse.

Vi skaber mangfoldighed

I tæt samarbejde med kunden skaber vi smukke og personlige badeværelser over hele Fyn – herunder i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg og Nørre Broby.

Læs om badeværelser: