DOBBELT DUSCH

Rumadskillelse deler badets funktioner op – Toilet, vask og opbevaring i det første rum og badefaciliteter med flere funktioner i det andet rum. 

Den halve mur ved det asymmetriske badekar, der er sænket ned i gulvet, gør baderummet lyst og åbent. Her kan flere bade samtidig i den travle hverdag eller når der skal hygges med wellness. Den store bruser skifter let fra brus til vandfaldsstråle. Den lille hylde med lys er både praktisk og hyggelig.

Produktfakta:

Hansgrohe: Badekar, håndvask og brusearmatur, bruser, håndbruser

Flise-Bent: Gulvfliser

Duravit: Badekar

Unidrain: Afløb

Ifö: Toilet

Geberit: Indbyningscisterne med fronttryk

Vola: Tilbehør

Pressalit: Toiletsæde

Få mere inspiration til badeværelse

Hvis du savner inspiration og konkrete løsninger, så kontakt Bedre Bad Assens – Bøgskov VVS. Vi står klar til at hjælpe dig helt fra inspirationsfasen uanset opgavens omfang. Vi har stor erfaring med både små badeværelser og de store projekter. Uanset hvilken stil du har i tankerne, så kan vi med garanti skabe drømmebadeværelset, som er tilpasset din og familiens ønsker og behov.

Vælger du Bedre Bad Assens som samarbejdspartner til det nye badeværelse, så får du viden og erfaringer fra et engageret hold, der har alsidig erfaring med både badeværelsesrenovering og nybyg. Vores mangeårige erfaring inden for feltet gør, at vi har fokus på selv de mindste detaljer, som vi erfarer, kan binde hele projektet sammen.

Start fornyelsen af badeværelset ved at bestille vores gratis og uforpligtende Badtjek. Her kommer vi ud og besigtiger dit nuværende badeværelse med henblik på mulighederne for badeværelsesrenovering. Læs mere og bestil et Gratis Badtjek her.

Se eksempler på andre Bedre Bad løsninger: