Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Forvandlingens detalje

Moderne, nemt at gøre rent og funktionelt – det var kravene til familiens badeværelse, der med design og mange små detaljer gør det til noget helt særligt.

Indbygget lys med natdæmpning er populært, når morfar er på besøg. Eller hvis du nyder lidt luksus tid i et dejligt varmt karbad. Badekarret fra Duravit og også indbygget smart opbevaring – bag den hvide låge – gemmer børnenes badedyr.

Hylden over karret gør det let at nå sæben, og armaturerne, samt håndbruseren fra Hansgrohe er let tilgængelige uden at sidde i vejen.

Hynden gør, at karret hurtigt bygges om til massagebænk, når wellness står på programmet.

Produktfakta:

Geberit: Toilet

Duravit: Badekar, hynder

Hansgrohe: Termostat, hovedbruser, håndbruser, håndvaskarmatur

INR: Håndklædetørrer, glasvæg

Dansani: Vask, baderumsmøbel, spejl

Unidrain: Linjeafløb

Få mere inspiration til badeværelse

Hvis du savner inspiration og konkrete løsninger, så kontakt Bedre Bad Assens – Bøgskov VVS. Vi står klar til at hjælpe dig helt fra inspirationsfasen uanset opgavens omfang. Vi har stor erfaring med både små badeværelser og de store projekter. Uanset hvilken stil du har i tankerne, så kan vi med garanti skabe drømmebadeværelset, som er tilpasset din og familiens ønsker og behov.

Vælger du Bedre Bad Assens som samarbejdspartner til det nye badeværelse, så får du viden og erfaringer fra et engageret hold, der har alsidig erfaring med både badeværelsesrenovering og nybyg. Vores mangeårige erfaring inden for feltet gør, at vi har fokus på selv de mindste detaljer, som vi erfarer, kan binde hele projektet sammen.

Start fornyelsen af badeværelset ved at bestille vores gratis og uforpligtende Badtjek. Her kommer vi ud og besigtiger dit nuværende badeværelse med henblik på mulighederne for badeværelsesrenovering.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon