MODERNE IDYL

Med respekt for herlighedsværdien og de strenge krav om bevaring af bindingsværket i dette byhus, fik familien et badeværelse med et miks af moderne design og en kombination af rå og romantisk indretning.

Respekt for husets historie og stil

Det kræver omtanke at modernisere et badeværelse i et byhus med så meget sjæl og historie. Her holdes stien ren i valget af designsanitet med bløde og runde former. – Toilet, vask og samt det fritstående badekar er helt efter moderne indretning på badeværelset. Den romantiske bænk og møblet, der bærer håndvasken, danner bro til bindingsværket. De store fliser på gulvet går igen på væggen i brusenichen, hvor de er skåret til og følger bindingsværket. De øvrige badeværelsesvægge er "bare", som vi rigtig ofte ser i moderne badeværelser. Armaturer ved vask og i bruseniche samt toilettets cisterne er indbygget i de nyrenoverede vægge – det skaber ro, mere frirum og ikke mindst får de gamle vægge lov til at fortælle deres historie.

Produktfakta:

Geberit: Skjult cisterne

Duravit: Toilet, badekar, vask

Hansgrohe: Indbygningsarmatur i gulv og væg

Få mere inspiration til badeværelse

Hvis du savner inspiration og konkrete løsninger, så kontakt Bedre Bad Assens – Bøgskov VVS. Vi står klar til at hjælpe dig helt fra inspirationsfasen uanset opgavens omfang. Vi har stor erfaring med både små badeværelser og de store projekter. Uanset hvilken stil du har i tankerne, så kan vi med garanti skabe drømmebadeværelset, som er tilpasset din og familiens ønsker og behov.

Vælger du Bedre Bad Assens som samarbejdspartner til det nye badeværelse, så får du viden og erfaringer fra et engageret hold, der har alsidig erfaring med både badeværelsesrenovering og nybyg. Vores mangeårige erfaring inden for feltet gør, at vi har fokus på selv de mindste detaljer, som vi erfarer, kan binde hele projektet sammen.

Start fornyelsen af badeværelset ved at bestille vores gratis og uforpligtende Badtjek. Her kommer vi ud og besigtiger dit nuværende badeværelse med henblik på mulighederne for badeværelsesrenovering. Læs mere og bestil et Gratis Badtjek her.

Se eksempler på andre Bedre Bad løsninger: