GOD PLADS TIL BØRNENE

Varm glød med lyst og mørkt

Mørk valnød og den meget store lyse flise, giver badet en varm glød. Det dobbelte spejlskab med indlagt lys over møbel og toilet gør, at rummet føles større. Denne badeværelsesløsning er super til både børnefamilie og som gæste- og teenagebadeværelse.

Produktfakta:

Ifö: Hængetoilet, betjeningsplads

Pressalit: Toiletsæde

Duravit: Baderumsmøbel

Kriss: Håndklæderadiator

Dansani: Spejl

Hansgrohe: Håndvaskarmatur

Få mere inspiration til badeværelse

Hvis du savner inspiration og konkrete løsninger, så kontakt Bedre Bad Assens – Bøgskov VVS. Vi står klar til at hjælpe dig helt fra inspirationsfasen uanset opgavens omfang. Vi har stor erfaring med både små badeværelser og de store projekter. Uanset hvilken stil du har i tankerne, så kan vi med garanti skabe drømmebadeværelset, som er tilpasset din og familiens ønsker og behov.

Vælger du Bedre Bad Assens som samarbejdspartner til det nye badeværelse, så får du viden og erfaringer fra et engageret hold, der har alsidig erfaring med både badeværelsesrenovering og nybyg. Vores mangeårige erfaring inden for feltet gør, at vi har fokus på selv de mindste detaljer, som vi erfarer, kan binde hele projektet sammen.

Start fornyelsen af badeværelset ved at bestille vores gratis og uforpligtende Badtjek. Her kommer vi ud og besigtiger dit nuværende badeværelse med henblik på mulighederne for badeværelsesrenovering. Læs mere og bestil et Gratis Badtjek her.

Se eksempler på andre Bedre Bad løsninger: