Simple living

I udførelsen af dette minimalistiske badeværelse, havde vi fokus på at skabe en badeværelsesindretning med rene linjer, komfort og plads til hele familien.

Se mulighederne og brug dem kreativt i indretning af badeværelse

I denne case, var det husets konstruktion, som lagde op til de lækre detaljer på badeværelset. Med loft til kip blev der skabt rum og luft i badeværelset på 1. salen. Og samtidig er den frithængende hane­bjælke blevet udnyttet til rørføringen til hovedbruseren.

De lyse baderumsmøbler med den rustikke bordplade giver en flot sammenhæng til den øvrige badeværelsesindretning. De højtliggende robuste håndvaske matcher de brede håndvaskearmaturer med den vandfaldslignende stråle.

Der er her blevet skabt et badeværelse, hvor de eksisterende konstruktioner er tænkt ind i den kreative løsning af projektet.

Minimalistisk indretning på badeværelset

Indretningsstilen stemmer overens med nutidens minimalistiske badeværelse, hvor naturmaterialer blandes med sorte og hvide kontraster.

Den frithængende hanebjælke var inspirationen til at inkorporere en massiv bordplade i træ, som bryder rummet op og giver kontrast til det ellers netutrale farvevalg.

Store spejle passer perfekt til minimalistiske badeværelser - og det var også løsningen her. Badeværelsesspejlet er med skrå skæring, der følger badeværelsets skråvæg og giver indtryk af et meget større badeværelse.

Få mere inspiration til badeværelse

Hvis du savner inspiration og konkrete løsninger, så kontakt Bedre Bad Assens – Bøgskov VVS. Vi står klar til at hjælpe dig helt fra inspirationsfasen uanset opgavens omfang. Vi har stor erfaring med både små badeværelser og de store projekter. Uanset hvilken stil du har i tankerne, så kan vi med garanti skabe drømmebadeværelset, som er tilpasset din og familiens ønsker og behov.

Vælger du Bedre Bad Assens som samarbejdspartner til det nye badeværelse, så får du viden og erfaringer fra et engageret hold, der har alsidig erfaring med både badeværelsesrenovering og nybyg. Vores mangeårige erfaring inden for feltet gør, at vi har fokus på selv de mindste detaljer, som vi erfarer, kan binde hele projektet sammen.

Start fornyelsen af badeværelset ved at bestille vores gratis og uforpligtende Badtjek. Her kommer vi ud og besigtiger dit nuværende badeværelse med henblik på mulighederne for badeværelsesrenovering. Læs mere og bestil et Gratis Badtjek her.

Se eksempler på andre Bedre Bad løsninger: