WELLNESS HVER DAG

Det rustikke badekar står i skærende kontrast til den nyeste teknologi med duschtoilet.

En duft af teaktræ skærper sanserne og træbadekarret øger anvendelsesmulighederne af badeværelset samt gør sceneskiftet let fra funktionel hverdag til wellness weekend. Badekarret er rummets bærende element og resten af badeværelset er opbygget med enkle elementer, som giver karret plads.

– Fliserne i brusenichen og på gulvet spiller farvemæssigt naturligt op til badekarret, som med låg på giver ekstra aflægningsplads. Bag duschtoilettet er der en væg til indbygnings­cisterne. Det skaber en praktisk aflægningsplads. Duschtoilettet er hverdags wellness.

Produktfakta:

Dansani: Baderumsmøbler, spejl

Hansgrohe: Håndvask-, badekar- og brusearmatur

Geberit: Douchetoilet, indbygningscisterne

Unidrain: Afløb, hjørnehylder

Vola: Tilbehør

Få mere inspiration til badeværelse

Hvis du savner inspiration og konkrete løsninger, så kontakt Bedre Bad Assens – Bøgskov VVS. Vi står klar til at hjælpe dig helt fra inspirationsfasen uanset opgavens omfang. Vi har stor erfaring med både små badeværelser og de store projekter. Uanset hvilken stil du har i tankerne, så kan vi med garanti skabe drømmebadeværelset, som er tilpasset din og familiens ønsker og behov.

Vælger du Bedre Bad Assens som samarbejdspartner til det nye badeværelse, så får du viden og erfaringer fra et engageret hold, der har alsidig erfaring med både badeværelsesrenovering og nybyg. Vores mangeårige erfaring inden for feltet gør, at vi har fokus på selv de mindste detaljer, som vi erfarer, kan binde hele projektet sammen.

Start fornyelsen af badeværelset ved at bestille vores gratis og uforpligtende Badtjek. Her kommer vi ud og besigtiger dit nuværende badeværelse med henblik på mulighederne for badeværelsesrenovering. Læs mere og bestil et Gratis Badtjek her.

Se eksempler på andre Bedre Bad løsninger: