Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Badeværelsesmøbler

Hos Bedre Bad Assens – Bøgskov A/S har vi stor erfaring med alle typer af badeværelsesmøbler. Vores kompetente eksperter i vådrum kan være dig til hjælp ved valget af de helt rigtige møbler. Valget af badeværelsesmøbler betyder utrolig meget for den overordnede stil på badeværelset. Det helt rigtige badeværelsesskab, med den helt rigtige vask kan betyde hele forskellen mellem et gennemsnitligt badeværelse, og en ekstraordinær tilføjelse til boligen. Samtidigt betyder valget af spejle og badeværelses underskabe også meget for badets udstråling. Er du i tvivl om hvilke baderumsmøbler du kan have på dit badeværelse, eller hvilke armaturer og funktionaliteter dit badeværelse kan understøtte, så kan vi hjælpe dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Et gratis og uforpligtende Badtjek

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende badtjek, som i korte træk præsenterer dig for mulighederne med dit badeværelse. Du kan med fordel læse mere omkring badtjekket her. Vi har alverdens forskellige badeværelsesmøbler både: Højskabe, sideskabe, spejle, armaturer, badeværelsesskabe og meget mere. Alt sammen i høj kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Baderumsmøbler for enhver smag

Hos Bøgskov VVS har vi et kæmpe udvalg af baderumsmøbler i høj kvalitet. Da vi samarbejder med Bedre Bad – Bedre Energi kæden har vi adgang til markedets bedste badeværelseselementer, som kommer dig til fordel som kunde. I vores webshop finder du alt i baderumsmøbler fra populære mærker som Dansani, Duravit, Ifö, Kuma og SkabRum.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Selv mindre udskiftninger kan have den store virkning

Det er ikke altid nødvendigt at totalrenovere badeværelset for at opnå et nyt look på badeværelset. Med små udskiftninger er det muligt at gøre et gammelt badeværelse tidssvarende og komfortabelt. I nogle tilfælde kan man shine et gammelt badeværelse op med maling, ny badevask udskiftning af vandhane og brusearmatur samt ny belysning til badeværelset. Det behøver altså ikke koste alverden – resultatet kan ende med at blive rigtig fint.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Tag os med på råd

Tag Bedre Bad Assens med på råd, og hør mere omkring dine muligheder med badeværelsesmøbler. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra badeværelsesskabene til belysningen og armaturet. Vores kompetente stab har mange års erfaring, med at skabe de personliggjorte badeværelser, der udstråler kundens personlige stil. Det gælder lige fra minimalistiske badeværelser, med spartansk indretning – til ekstravagante og storslåede badeværelser fulde af detaljer. Uanset hvad din personlige stil er, så kan vi skabe dit drømmebadeværelse.

Du finder de lækre badeværelsesmøbler i vores webshop. Her kan du se det store udvalg af forskellige muligheder inden for baderumsmøbler.

Vælg Bedre Bad Assens – Bøgskov VVS som leverandør for at få levering og montering af løsningen inkluderet i prisen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani håndvask, vaskeskab, spejl og bruseafskærmning - Grohe vandhane og bruser - Vola toiletrulleholder - Geberit douchetoilet

Badeværelsesmøbler i bedste kvalitet

En ting er helt sikkert i denne verden, og det er, at Bedre Bad Assens kun forhandler badeværelsesmøbler i allerbedste kvalitet. Vi sætter en ære i altid, at kunne levere det allerbedste VVS arbejde i branchen. For at dette kan gøre sig gældende, så er vi også nødt til, at arbejde med kvalitetsprodukter. Derfor forhandler vi kun med leverandører af materialer og andre produkter, som kan garantere leveringer i allerhøjeste kvalitet. Uanset om det er materialer til blikarbejde, eller det er badeværelsesskabe og spejle, så accepterer vi intet mindre end de bedste løsninger på markedet. Bedre Bad Assens sælger ikke 2. rangs produkter til vores kunder, da dette ville være i strid med vores principper.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Kontakt os og hør mere om badeværelsesmøbler

Går du efter design eller funktionalitet til dit nye badeværelse – eller begge dele? Vi kan præsentere dig for den produktløsning, som præcist dækker dine ønsker og behov. Er du interesseret i, at høre mere omkring dine muligheder med nye baderumsmøbler, så kontakt os allerede i dag.

Vi leverer baderumsmøbler til projekter over hele Fyn – herunder i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, Nørre Broby.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon