Bedre Bad – Bedre Energi

Bøgskov A/S er dit lokale Bedre Bad – Bedre Energi firma i Assens. Vi sørger for, at dine installationer bliver udført fagligt korrekt – og med omhu. Så slipper du for ubehageligheder senere. Vand, varme og afløb – det skal bare fungere. Derfor sætter vi også endnu større ære i at levere lige netop en fejlfri installation. Dette gør vi fordi vi at vores arbejde som oftest er en del af et større arbejde, hvor der enten skal gøres plads til en tømrer, murer, elektriker eller maler.

Større komfort og funktionalitet

Vi skaber lækre badeværelser og funktionelle bryggerser med vores store erfaring i gennemtænkte løsninger. Opgaverne spænder vidt: Fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Det handler om større komfort og bedre funktionalitet i hverdagen for dig.

Dine ønsker og behov

Vi er alle forskellige og har forskellige stil, smag og krav: Nogle ønsker et standard badeværelse, mens andre foretrækker de mere eksklusive løsninger til deres badeværelse med velvære, afslapning og trivsel.
Hos Bøgskov A/S – dit lokale Bedre Bad – Bedre Energi firma, hylder vi mangfoldigheden og kan tilbyde en meget bred vifte af produkter og løsninger inden for vvs og energi til dit badeværelse og din bolig.
Lad os præsentere dig for et oplæg, der præcist er skræddersyet til din families ønsker og behov.

Gode råd – helt gratis

Hør mere om mulighederne i dit hjem - kontakt os og vi kommer gerne forbi til et uforpligtende og gratis møde. Den totale løsning med gode råd og når vi afleverer projektet, så står du med komplet badeværelse eller bryggers – lige klar til brug.

Læs mere om: