Gratis Badtjek i til alle i Assens og omegn

Få en god start på et nyt badeværelse

Start drømmen om det nye badeværelse her!

Hos Bedre Bad Assens - Bøgskov VVS tilbyder vi dig et uforpligtende og gratis badtjek. Med et gratis badtjek får du en af vores autoriserede vådrums eksperter sendt hjem til din bolig. Her foretages en gennemgående vurdering af dit nuværende badeværelse, med fokus på alt - lige fra størrelsen til installationerne. Efter vurderingen bliver du præsenteret for eventuelle muligheder med dit badeværelse. Dette kunne f.eks. indebære:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Selvom vurderingen af dit badeværelse er ganske gratis og uforpligtende, så kan du være helt sikker på, at vores kompetente medarbejder tager det meget seriøst. På baggrund af badtjekket tager vi meget gerne en snak med dig, omkring dine ønsker og behov. Vi forstår til fulde nødvendigheden af et personliggjort badeværelse. Badeværelset både starter og slutter familiens dag, og derfor er det vigtigt, at familiens behov og ønsker bliver mødt. Disse kan være forskellige funktioner, såsom dusch toiletter eller berøringsfrie armaturer. De fleste mennesker har også en meget individuel æstetisk smag og stil, der selvfølgelig skal afspejles i badeværelset. Hos Bedre Bad Assens har vi mange års erfaring, med at skabe flotte og individuelle badeværelser, som afspejler vores kunders præferencer og behov. Vi skaber den perfekte løsning i samarbejde med vores kunder.

Hvorfor er et badtjek relevant for dig?

Vidste du, at badeværelset er det absolut dyreste rum at ombygge i boligen? Det skyldes, at badeværelset til dagligt bliver udsat for både vand og fugt. Det stiller høje krav til valget af VVS’er og materialer. Optimalt vælger du en autoriseret vådrums operatør, der har god erfaring med renovering af badeværelser, og kender til valg af korrekte materialer. Hvis det udførte arbejde og de valgte materialer ikke lever op til kravene, så kan du risikere, at ende med vand- og fugtskader - hvilket i værste fald kan ødelægge både gulve, lofte og vægge. Hvis du vælger Bedre Bad Assens, som din VVS’er garanterer vi, at du får et badeværelse udført i førsteklasses kvalitet.

Med et badtjek sikrer du dig altså et klar og overskueligt overblik over dine muligheder. Vi opstiller dine muligheder og kommer med løsningsforslag. Badtjekket giver dig muligheden for kompetent sparring med en fagperson, som kan give dig den nødvendige rådgivning. Lyder dette interessant, så tøv ikke med, at kontakte os allerede i dag!

Et netværk af kompetente VVS’ere

Bøgskov A/S er medlem af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi. Vores medlemskab giver os et bredt og professionelt netværk med andre VVS installatører i Danmark. Herigennem har vi mulighed for, at sparre med andre kompetente VVS virksomheder, og på den måde forbedre vores evner. Kæden tilføjer os stor værdi i form af opdateringer omkring relevant viden indenfor vores kompetenceområder. Denne videns tilførsel gør, at vi altid er opdateret omkring de nyeste produkter og materialer på markedet. Samtidigt gør det også, at vi altid udfører vores arbejde og rådgivning, med den absolut mest opdaterede viden. Herved øger vi værdien for vores kunder.

BOOK et gratis badtjek her:

 

Læs også om: