Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Gratis Badtjek – Start drømmen her!

Hos Bedre Bad Assens – Bøgskov VVS tilbyder vi dig et uforpligtende og gratis Badtjek. Med et gratis Badtjek får du en af vores autoriserede vådrums eksperter sendt hjem til din bolig. Her foretages en gennemgående vurdering af dit nuværende badeværelse, med fokus på alt – lige fra størrelsen til installationerne. Efter vurderingen bliver du præsenteret for eventuelle muligheder med dit badeværelse. Dette kunne f.eks. indebære:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering
Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

   

  Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

  Gratis vurdering af dit badeværelse

  Selvom vurderingen af dit badeværelse er ganske gratis og uforpligtende, så kan du være helt sikker på, at vores kompetente medarbejder tager det meget seriøst. På baggrund af badtjekket tager vi meget gerne en snak med dig, omkring dine ønsker og behov. Vi forstår til fulde nødvendigheden af et personliggjort badeværelse. Badeværelset både starter og slutter familiens dag, og derfor er det vigtigt, at familiens behov og ønsker bliver mødt. Disse kan være forskellige funktioner, såsom dusch toiletter eller berøringsfrie armaturer. De fleste mennesker har også en meget individuel æstetisk smag og stil, der selvfølgelig skal afspejles i badeværelset. Hos Bedre Bad Assens har vi mange års erfaring, med at skabe flotte og individuelle badeværelser, som afspejler vores kunders præferencer og behov. Vi skaber den perfekte løsning i samarbejde med vores kunder.

  Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

  Hvorfor er et badtjek relevant for dig?

  Vidste du, at badeværelset er det absolut dyreste rum at ombygge i boligen? Det skyldes, at badeværelset til dagligt bliver udsat for både vand og fugt. Det stiller høje krav til valget af VVS’er og materialer. Optimalt vælger du en autoriseret vådrums operatør, der har god erfaring med renovering af badeværelser, og kender til valg af korrekte materialer. Hvis det udførte arbejde og de valgte materialer ikke lever op til kravene, så kan du risikere, at ende med vand- og fugtskader – hvilket i værste fald kan ødelægge både gulve, lofte og vægge. Hvis du vælger Bedre Bad Assens, som din VVS’er garanterer vi, at du får et badeværelse udført i førsteklasses kvalitet.

  Med et badtjek sikrer du dig altså et klar og overskueligt overblik over dine muligheder. Vi opstiller dine muligheder og kommer med løsningsforslag. Badtjekket giver dig muligheden for kompetent sparring med en fagperson, som kan give dig den nødvendige rådgivning. Lyder dette interessant, så tøv ikke med, at kontakte os allerede i dag!

  Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

  Et netværk af kompetente VVS’ere

  Bøgskov A/S er medlem af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi. Vores medlemskab giver os et bredt og professionelt netværk med andre VVS installatører i Danmark. Herigennem har vi mulighed for, at sparre med andre kompetente VVS virksomheder, og på den måde forbedre vores evner. Kæden tilføjer os stor værdi i form af opdateringer omkring relevant viden indenfor vores kompetenceområder. Denne videns tilførsel gør, at vi altid er opdateret omkring de nyeste produkter og materialer på markedet. Samtidigt gør det også, at vi altid udfører vores arbejde og rådgivning, med den absolut mest opdaterede viden. Herved øger vi værdien for vores kunder.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 64 71 56 46
  jf@boegskov-vvs.dk

  Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon