Energiløsninger

Energibesparelser starter hos din lokale Certificeret Energivejleder
Bedre Bad - Bedre Energi i Assens - Bøgskov VVS.

Rådgivning om den rette energiløsninger

Bøgskov A/S er din lokale og uvildige specialist, når det handler om energivejledning. Vi er medlem er Bedre Energi – din garanti for professionel rådgivning inden for energi.

Bøgskov A/S har mange års erfaring og altid opdaterede viden på energi området. Vi Certificeret Energivejleder så du kan være sikker på en rådgivning, der er baseret på en professionel og faglig vurdering. Vi er nemlig fuldstændig uafhængige af energiselskaberne og kan derfor rådgive dig om præcis den energiform, der matcher dit behov bedst mulig.

Og vil du, efter vores rådgivning og snak vedrørende energiforbedringer, i gang med at høste gode energibesparelser, så kan vi levere den komplette tekniske løsning.

Vi ser på helheden

Hos Bøgskov A/S – Bedre Energi Assens er du sikker på helhedsorienteret vurdering, når vi gennemgår din boligs energimæssige status. Vi tænker i totalløsninger og medtager hele boligen i vores gennemgang. Samtidig kender vi alle de små detaljer, og kan fortælle dig om, hvordan selv små justeringer af dit nuværende anlæg ofte kan give dig store besparelser. Du kan endda opnå en bedre energimærkning ved at gennemføre forbedringer af din bolig. Bedre energimærkning giver dig en bedre salgsværdi af din ejendom.

Vælg et Energitjek der passer til dig

Se mere om de to typer Energitjek vi tilbyder – læs om Energitjek Basis eller Energitjek Ekstra. Du er også meget velkommen til at kontakte vores kontor og personale for en mere grundig gennemgang af diverse energitjeks. På denne måde er du mere rustet til hvilket du skal vælge.

Energioptimering som sikrer besparelser

Når du har besluttet dig for at starte med at energioptimere din bolig og giver grønt lys, så tager vi hånd om det samlede projekt. 

Ved større energioptimeringsprojekter involverer og styrer vi de relevante håndværkere. Og så leverer vi de nødvendige kvalitetsprodukter fra vores leverandørnetværk.

Sådan styrer vi projektet sikkert i havn - og du bruger et minimum af tid, penge og energi.

Læs mere om energiløsninger: