Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Få optimalt udbytte af dit fjernvarmeanlæg

Hos Bøgskov A/S er vi specialister indenfor fjernvarmekonvertering samt servicering og optimering af dit nuværende anlæg.

Er du en af dem, der har fjernvarme, så kan det være en god idé at få dit anlæg efterset. Hos Bøgskov A/S tilbyder vi professionel gennemgang og service af dit fjernvarmesystem. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for området, og vi er dedikerede til at sikre, at dit fjernvarmeanlæg fungerer optimalt og effektivt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Køb din fjernvarmeløsning hos Bøgskov A/S – det betaler sig!

I forbindelse med omlægning til fjernvarme tilbyder nogle fjernvarmeselskaber at du kan leje din fjernvarme-unit. Og selvom du i første omgang slipper for en større opstartsinvestering, kan det slet ikke betale sig i længden at leje.

Levetiden forventes at være på ca.15 år, og selv med løbende service er det en væsentligt billigere løsning i det lange løb. Og som bonus hæver du værdien på din bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

Undgå dyrt varmeforbrug

En defekt termostatventil kan være årsagen til et betydeligt og dyrt varmeforbrug. Når en termostatventil ikke fungerer korrekt, kan den føre til overdreven varme i dit hjem, selv når det ikke er nødvendigt. Dette kan resultere i unødvendigt energispild og højere varmeregninger. Det er derfor vigtigt at identificere og løse sådanne problemer hurtigt for at undgå økonomiske konsekvenser.

Vores erfarne teknikere har ekspertise inden for fjernvarmesystemer og kan hjælpe med at diagnosticere og reparere eventuelle fejl i dit fjernvarmesystem, herunder defekte termostatventiler.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Forbedringer af fjernvarmeanlægget

Ved at få dit fjernvarmeanlæg efterset kan der være mulighed for betydelige forbedringer. En vigtig faktor at overveje er termostatventilerne. Hvis dine termostatventiler er af ældre dato, måler de temperaturen i rørene i stedet for den aktuelle rumtemperatur. Dette kan resultere i unødvendigt varmetab og øget energiforbrug. Ved at udskifte dine termostater og ventiler kan du opnå bedre styring af varmen og dermed spare penge på din varmeregning.

Vores erfarne teknikere kan hjælpe med at identificere, om dine termostatventiler er i optimal stand, og om det er nødvendigt at udskifte dem for at forbedre effektiviteten af dit fjernvarmesystem.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Vores serviceområde og engagement

Bøgskov A/S betjener kunder inden for fjernvarme i Assens og omkringliggende områder. Vi er stolte af at være en del af lokalsamfundet og er engagerede i at levere førsteklasses service og kvalitetsarbejde til vores kunder.

Vores specialister er grundige og pålidelige i deres arbejde, og vi er dedikerede til at levere førsteklasses service og sikre, at dine varmebehov bliver opfyldt på den mest effektive måde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Moderne fjernvarmeanlæg kan give besparelser

Generelt set kan næsten alle opnå besparelser ved at modernisere deres fjernvarmeanlæg. Der sker løbende mange teknologiske fremskridt inden for fjernvarme, der kan forbedre effektiviteten og reducere energiomkostningerne.

Vores specialister er fortrolige med de nyeste teknologier og løsninger inden for fjernvarme, og vi kan hjælpe dig med at identificere og implementere de rette opgraderinger for at maksimere effektiviteten af dit fjernvarmeanlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Kontakt os for hjælp og rådgivning om dit fjernvarmesystem

Er du interesseret i at få efterset dit fjernvarmeanlæg eller ønsker du vejledning vedrørende dit fjernvarmesystem? Hos Bøgskov A/S er vores specialister klar til at hjælpe dig med at optimere dit fjernvarmesystem og sikre, at det fungerer problemfrit og effektivt.

Vores erfarne teknikere står til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og give dig professionel rådgivning til at træffe de rigtige beslutninger vedrørende dit fjernvarmeanlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vores engagement og kvalitetsservice

Bøgskov A/S er dedikeret til at levere førsteklasses service og kvalitetsarbejde til vores kunder. Vi er stolte af vores engagement i at sikre, at dine varmebehov bliver opfyldt på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores erfarne teknikere har den nødvendige ekspertise og viden til at sikre, at dit fjernvarmeanlæg fungerer optimalt og effektivt. Vi er altid tilgængelige for at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og vores mål er at sikre din fulde tilfredshed med vores service.

Hos Bøgskov A/S er vi dedikerede til at levere førsteklasses service og sikre, at dine varmebehov bliver opfyldt på den mest effektive måde. Vores erfarne teknikere står klar til at assistere dig med at finde den bedste løsning for dit fjernvarmesystem og sikre, at du får den optimale ydelse og besparelser ud af dit anlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Læs mere om energiløsninger:

Herunder kan du læse omkring flere af Bedre Bad Assens forskellige aktivitetsområder. Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor for et bredt spektrum af forskellige energi og varme løsninger. Du kan bl.a. læse omkring vores erfaringer med både traditionelle og alternative energiløsninger.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon