Intelligent varmestyring

- Spar energi og øg komforten med Danfoss Link

 

Skru-op-og-ned-for-varmen-med-Danfoss-Link-App 2

 

Når det gælder intelligent varmestyring, er Bøgskov A/S - Bedre Energi Assens din lokale ekspert. Vi har bl.a. flere års erfaring med det intelligente system, Danfoss Link, som gør det muligt for dig at fjernstyre din boligs opvarmning uanset hvor du befinder dig.

Fuld kontrol over din boligs varmeforbrug

Med en startpakke fra Danfoss Link kan du styre radiotermostater, gulvvarme, ventilationsanlæg og tænd/sluk kontakter i ét samlet fremtidssikret system. På den måde er du sikret, at du opnår den rette varme og indeklima i dit hjem.

Med Danfoss Link får du:

  • En trådløs varmeløsning, der sænker energiforbruget væsentligt
  • Intelligente funktioner - “Ferie”, “Hjemme”, “Sover” og “Pause” så huset er varmt til tiden
  • Fjernstyring af varmen med den gratis Danfoss Link App
  • Perfekt temperatur og indeklima døgnet rundt

*Danfoss Link passer til enfamiliehuse på op til 300 m2.

 

danfoss-Link---Skru-op-for-varmen-derhjemme-uanset-hvor-du-befinder-dig lowDansfoss-link kom-tidlig-hjem low

Spar op til 23% med Danfoss Link

Man siger at man typisk sparer 5% på energiforbruget for hver gang man skruer 1°C ned for varmen - med Danfoss Link kan du spare helt op til 23% på din varmeregning! Det intelligente system tilpasser varmen millimeterpræcist til dit behov og giver dig varme til tiden, og ikke et sekund før. Det er dermed slut med at tage på ferie og glemme at slukke for varmen, eller at komme ud til et iskoldt sommerhus.

Vi leverer og monterer for dig, det er en del af prisen

Bøgskov A/S rådgiver og installerer intelligent varmestyring over hele Fyn - herunder bl.a. i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, og Nørre Broby.

Kontakt Bøgskov A/S på tlf.: 64 71 56 46 for en vejledende beregning på hvad det koster at udstyr dit hjem med en Danfoss Link løsning.

Læs mere om energiløsninger: