Intelligent varmestyring

- Spar energi og øg komforten med intelligent varmestyring

 

Skru-op-og-ned-for-varmen-med-Danfoss-Link-App 2

 

Når det gælder intelligent varmestyring, er Bøgskov A/S - Bedre Energi Assens din lokale ekspert. Vi har bl.a. flere års erfaring med det intelligente system, Danfoss Link, som gør det muligt for dig at fjernstyre din boligs opvarmning uanset hvor du befinder dig. På denne måde er det slut med, at bøvle med gamle installationer, og alt for kolde rum i boligen.

Fuld kontrol over din boligs varmeforbrug

Med en startpakke fra Danfoss Link kan du styre radiotermostater, gulvvarme, ventilationsanlæg og tænd/sluk kontakter i ét samlet fremtidssikret system. På den måde er du sikret, at du opnår den rette varme og indeklima i dit hjem. Med denne smarte varmeløsning kan du styre varmen i de enkelte rum, og derved optimere dit varmeforbrug.

Med Danfoss Link får du:

  • En trådløs varmeløsning, der sænker energiforbruget væsentligt
  • Intelligente funktioner - “Ferie”, “Hjemme”, “Sover” og “Pause” så huset er varmt til tiden
  • Fjernstyring af varmen med den gratis App
  • Perfekt temperatur og indeklima døgnet rundt

*Danfoss Link passer til enfamiliehuse på op til 300 m2.

 

danfoss-Link---Skru-op-for-varmen-derhjemme-uanset-hvor-du-befinder-dig lowDansfoss-link kom-tidlig-hjem low

Spar op til 23%

Man siger at man typisk sparer 5% på energiforbruget for hver gang man skruer 1°C ned for varmen - med Danfoss Link kan du spare helt op til 23% på din varmeregning! Det intelligente system tilpasser varmen millimeterpræcist til dit behov og giver dig varme til tiden, og ikke et sekund før. Det er dermed slut med at tage på ferie og glemme at slukke for varmen, eller at komme ud til et iskoldt sommerhus. Samtidigt anvender du færrre ressourcer til opvarmningen af dit hus med dette smarte system. Det betyder på den lange bane, at du hjælper miljøet. Altså er den smarte løsning både en økonomisk fordel for dig, og en miljømæssig fordel for os alle. Er du interesseret i, at høre mere omkring grønne alternativer og andre besparende energiløsninger. Så kontakt Bedre Bad Assens allerede i dag. Vi er eksperter indenfor bæredygtige løsninger - både energi og VVS-løsninger.

Vi leverer og monterer for dig, det er en del af prisen

Bedre Bad Assens - Bøgskov A/S rådgiver og installerer intelligent varmestyring over hele Fyn - herunder bl.a. i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, og Nørre Broby. Vi kører nemlig gerne langt for vores kunder. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring indenfor branchen, og kan derfor løse problemer for alle typer af kunder. Det gælder både private og erhvervskunder, samt offentlige institutioner. 

Kontakt Bedre Bad Assens på tlf.: 64 71 56 46 for en vejledende beregning på hvad det koster at udstyr dit hjem med en intelligent varmestyrings løsning.

Læs mere om energiløsninger:

Herunder kan du læse omkring flere af Bedre Bad Assens forskellige aktivitetsområder. Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor for et bredt spektrum af forskellige energi og varme løsninger. Du kan bl.a. læse omkring vores erfaringer med både traditionelle og alternative energiløsninger.