Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss app og varmestyring

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Intelligent varmestyring: Spar energi og øg komforten

Når det gælder intelligent varmestyring, er Bøgskov A/S – Bedre Energi Assens din lokale ekspert. Vi har bl.a. flere års erfaring med det intelligente system, Danfoss Link, som gør det muligt for dig at fjernstyre din boligs opvarmning uanset hvor du befinder dig. På denne måde er det slut med, at bøvle med gamle installationer, og alt for kolde rum i boligen.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Fuld kontrol over din boligs varmeforbrug

Med en startpakke fra Danfoss Link kan du styre radiotermostater, gulvvarme, ventilationsanlæg og tænd/sluk kontakter i ét samlet fremtidssikret system. På den måde er du sikret, at du opnår den rette varme og indeklima i dit hjem. Med denne smarte varmeløsning kan du styre varmen i de enkelte rum, og derved optimere dit varmeforbrug.

Med Danfoss Link får du:

  • En trådløs varmeløsning, der sænker energiforbruget væsentligt
  • Intelligente funktioner – “Ferie”, “Hjemme”, “Sover” og “Pause” så huset er varmt til tiden
  • Fjernstyring af varmen med den gratis App
  • Perfekt temperatur og indeklima døgnet rundt

*Danfoss Link passer til enfamiliehuse på op til 300 m2.

Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss gulvvarme app

Spar op til 23%

Man siger at man typisk sparer 5% på energiforbruget for hver gang man skruer 1°C ned for varmen – med Danfoss Link kan du spare helt op til 23% på din varmeregning! Det intelligente system tilpasser varmen millimeterpræcist til dit behov og giver dig varme til tiden, og ikke et sekund før. Det er dermed slut med at tage på ferie og glemme at slukke for varmen, eller at komme ud til et iskoldt sommerhus. Samtidigt anvender du færrre ressourcer til opvarmningen af dit hus med dette smarte system. Det betyder på den lange bane, at du hjælper miljøet. Altså er den smarte løsning både en økonomisk fordel for dig, og en miljømæssig fordel for os alle. Er du interesseret i, at høre mere omkring grønne alternativer og andre besparende energiløsninger. Så kontakt Bedre Bad Assens allerede i dag. Vi er eksperter indenfor bæredygtige løsninger – både energi og VVS-løsninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi leverer og monterer for dig, det er en del af prisen

Bedre Bad Assens – Bøgskov A/S rådgiver og installerer intelligent varmestyring over hele Fyn – herunder bl.a. i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, og Nørre Broby. Vi kører nemlig gerne langt for vores kunder. Vores kompetente medarbejdere har mange års erfaring indenfor branchen, og kan derfor løse problemer for alle typer af kunder. Det gælder både private og erhvervskunder, samt offentlige institutioner.

Kontakt Bedre Bad Assens på tlf.: 64 71 56 46 for en vejledende beregning på hvad det koster at udstyr dit hjem med en intelligent varmestyrings løsning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Læs mere om energiløsninger:

Herunder kan du læse omkring flere af Bedre Bad Assens forskellige aktivitetsområder. Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor for et bredt spektrum af forskellige energi og varme løsninger. Du kan bl.a. læse omkring vores erfaringer med både traditionelle og alternative energiløsninger.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon