Naturgasfyr og naturgasinstallationer

Hos Bøgskov A/S – Bedre Bad – Bedre Energi i Assens etablerer, udskifter og servicerer vi dine gasinstallationer og gasfyr. Det er alt inden for:

  • Nyetablering af naturgasinstallationer
  • Vedligeholdelse af naturgasinstallationer
  • Renovering af eksisterende naturgasinstallationer
  • Service af dit naturgaskedel og naturgasinstallationer

Naturgas er en økonomiske løsning

Med naturgas kan du opnå en billig og miljøvenlig opvarmning af din bolig. Har du i dag et oliefyr, vil du kunne opnå en besparelse på helt op til 25% på varmeregningen med et gasfyr.

Men dit naturgasanlæg skal være i orden:

Hvis du har en gaskedel af ældre dato, kan det være en god idé at skifte den til en ny. Den moderne gaskedelteknologi er væsentlig mere effektiv end ældre gaskedler. Dette skyldes bl.a. en mere præcis styring og drift via en fintfølende og intelligent elektronik.

Kondenserende gaskedel giver gode besparelser

Med en kondenserende gaskedel opnå du bl.a. de forbedret egenskaber. Udskifter du en gamle gaskedel med en sådan, kan du opnå besparelser helt op til 30 % på din varmeregning.

Start med rådgivning

Lyder det interessant, så kontakt Bøgskov A/S for en uforpligtende snak om dine muligheder for besparelse ved udskiftning af dine installationer til ny naturgaskedel. Lad os sammen afdække dine ønsker og behov – og lad os gennemgå din nuværende installation. Ud fra dette udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny naturgasinstallation.

Her installerer vi naturgasanlæg

Vi udfører installation af og service på naturgasanlæg over store dele af Fyn – herunder bl.a. i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, og Nørre Broby

Kontakt Bøgskov VVS A/S på Tlf.: 64 71 56 46

Læs mere om energiløsninger: