Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Naturgas Assens – installation af naturgasanlæg

Hos Bøgskov A/S – Bedre Bad – Bedre Energi i Assens er vi eksperter i etablering, udskiftning og servicering af naturgasanlæg og gasfyr. Vi tilbyder alt inden for:

  • Installation af gasfyr
  • Udskiftning af gasfyr
  • Service af gasfyr
  • Tilbud på gasfyr
Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Naturgas er en økonomisk løsning

Med naturgas kan du opnå en billig og miljøvenlig opvarmning af din bolig. Har du i dag et oliefyr, vil du kunne opnå en besparelse på helt op til 25% på varmeregningen med et gasfyr.

Selvom naturgas er et fossilt brændstof, så udleder det væsentligt mindre CO2 ved forbrænding end f.eks. olie. Derfor er naturgasanlægget et meget mere miljøvenligt alternativ end oliefyret. Med et moderne naturgasanlæg bruger du væsentligt mindre naturgas, og sparer derved på energiregningen. Denne energiløsning er derfor både økonomisk og miljømæssigt et godt valg for din bolig. Hos Bedre Bad Assens er vi eksperter i nyetablering af naturgasinstallation samt renovering af naturgasfyr og andre gaskedler. Kontakt os, hvis du er interesseret i mulighederne med naturgas.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Men dit naturgasanlæg skal være i orden:

Hvis du har en gaskedel af ældre dato, kan det være en god idé at skifte den til en ny. Den moderne gaskedelteknologi er væsentlig mere effektiv end ældre gaskedler. Dette skyldes bl.a. en mere præcis styring og drift via en fintfølende og intelligent elektronik.

Ved at udskifte din gamle gaskedel til en nyere model opnår du store besparelser i forbruget af ressource, hvilket kan ses på energiregningen. Dog er intet anlæg bedre end VVS’eren der installerede det. Derfor er det vigtigt, at du vælger en kompetent og professionel installatør til dit nye naturgasanlæg. Vælger du Bedre Bad Assens kan du sove trygt, med den viden at dine installationer er blevet monteret korrekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Kondenserende gaskedel giver gode besparelser

Med en kondenserende gaskedel opnå du bl.a. de forbedret egenskaber. Udskifter du en gamle gaskedel med en sådan, kan du opnå besparelser helt op til 30 % på din varmeregning. Bøgskov A/S kan stå for leveringen af din nye gaskedel, installation af denne og serviceeftersynet også. Vi har mange års erfaring, så du får en stærk samarbejdspartner i os hvor fagligheden er i orden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Start med rådgivning

Lyder det interessant, så kontakt Bøgskov A/S for en uforpligtende snak om dine muligheder for besparelse ved udskiftning af dine installationer til ny naturgaskedel. Lad os sammen afdække dine ønsker og behov – og lad os gennemgå din nuværende installation. Ud fra dette udformer vi et uforpligtende tilbud på en ny naturgasinstallation.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Her udfører vi service og udskiftning af gasfyr

Vi udfører service på naturgasanlæg og naturgaskedler over store dele af Fyn – herunder bl.a. i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, og Nørre Broby.

Vil du tilmed også have os ud til et eftersyn af dit gasanlæg, så kontakt os gerne. Vi servicerer mange naturgasanlæg og vi har stor erfaring indenfor gasområdet hvor vi er dygtigt bemandet med nogle af de bedste teknikkere på markedet. Så ønsker du gasservice så kontakt Bøgskov A/S.

Få uforpligtende tilbud på installation eller vedligeholdelse, på nedenstående knapper.

Læs mere om energiløsninger:

Herunder finder du interne links til vores forskellige energiløsninger. Under hvert link finder du relevante informationer, som forhåbentligt kan hjælpe dig i din søgen. Har du yderligere fagrelevante spørgsmål, er du meget velkommen til, at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon