Oliefyr til hjemmet

– Du kan forbedre driften og spare penge!

Har du et ældre oliefyr, bør du overveje hvad der skal afløse det gamle anlæg. Pr. 1. januar 2016 er det nemlig ikke længere tilladt at udskifte sit gamle oliefyr til et nyt, hvis der er alternative opvarmningsformer i dit område. Det vil sige hvis der er mulighed for fjernvarme eller naturgas.

Men er du glad for at opvarme med olie, så er der endnu bedre muligheder for, at udskifte dit gamle oliefyr med en moderne kondenserende oliekedel. De moderne kedler udnytter energien mere effektivt end de ældre, hvilket betyder en besparelse i forbruget af olie.

Der kan også være andre muligheder for energibesparende forbedringer på din løsning med olie. Kontakt os hos Bøgskov VVS A/S og få gode råd og vejledning til, hvordan dit oliefyr fungerer bedst muligt. Vi har stor erfaring gennem mange år ved opgaver over det meste af Fyn.

Hos Bøgskov A/S har vi et samarbejde på service af oliefyr med Fyns Energiservice.

Fordele med et moderne kondenserende oliefyr

Hos Bedre Bad Assens - Bøgskov A/S har vi mange års erfaring med installation af nye oliefyr og udskiftelse af gamle. Gennem disse erfaringer har vi fundet frem til en række af de fordele, som du kan opnå ved at udskifte dit gamle oliefyr.

  • Reducering af det årlige olieforbrug

  • Optimering af ressourcerne

  • Undgå uforudsete udgifter.

Ved udskiftelsen af dit gamlie oliefyr til et moderne kondenserende oliefyr, kan du opnå reduceringer af det årlige olieforbrug. Dette skyldes, at de nyere fyr anvender væsentligt mindre olie i opvarmningen. Dette resulterer i en optimering af dine ressourcer, og en mindre energiregning. Et oliefyr er jo aldrig den optimale løsning, hvis man er interesseret i, at skåne miljøet. Dog er de nyere modeller blevet væsentligt mere miljøvenlige, og derfor kan du reducere dit CO2-forbrug, ved udskiftelsen af dit gamle fyr. Til sidst giver et nyt fyr dig også fordelen af, at være mere pålideligt og kræver mindre vedligeholdelse. Dette sparer dig omkostninger på længere sigt.

Rådgivning omkring dine opvarmningsmuligheder

Er du i tvivl omkring dine opvarmningsmuligheder, og omkring hvorvidt du må installere et nyt oliefyr i dit område? Vi forstår dig godt, og derfor står vi til rådighed med vores viden. Vi har styr på hvorhenne i Danmark man stadig må installere oliefyr, og hvilke alternative energi muligheder du ellers kan få. Har du et oliefyr, men kunne godt tænke dig en mere bæredygtig energiløsning, så er vi den rette samarbejdspartner. Vi kan tilbyde dig flere forskellige løsninger, der er mere eller mindre bæredygtige og skåner miljøet. Kontakt os allerede i dag, og sammen finder vi frem til den bedste energiløsning for dig.

Hvis du mangler en samarbejdspartner til opsætning af oliefyr, installationen af dette eller du vil have en kyndig og faguddannet montør til at servicere dit fyr, så kontakt Bøgskov A/S en del af Bedre Bad - Bedre Energi kæden.

Læs om energiløsninger:

Herunder finder du links til flere af vores energiløsninger. Du finder mange informationer omkring de forskellige energi og varmeløsninger vi tilbyder.