Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Stokerfyr og Pillefyr: Halver Dine Varmeudgifter

Stokerfyr / pillefyr er godt alternativ til opvarmningen af huset og det varme brugsvand. Du kan normalt spare ca. halvdelen af dine varmeudgifter ved at skifte dit olie- eller naturgasfyr ud med et stokerfyr / pillefyr.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Driftsøkonomiske opvarmningsløsninger

Stokerfyr og Pillefyr er begge meget driftsøkonomiske og tjener sig hurtig ind igen. Stokerfyr kan i modsætning til et pillefyr forbrænde træflis OG træpiller, hvor et pillefyr i sagens natur kun er til træpiller. De forbrænder begge to meget effektivt, og samtidig med at træpiller er CO2-neutrale, så er en løsning med et storkerfyr eller pillefyr også et miljørigtigt alternativ.

I dag er mange stokerfyr og pillefyr fuldautomatiske, hvilket betyder at der ikke er mere arbejde ved dem i forhold til at fyre med olie eller naturgas.

Der kan være mange penge at spare frem for fx oliefyr. Læs mere her>>

Hos Bøgskov A/S i Assens har vi stor erfaring med etablering og service af stokerfyr og pillefyr, opgaver vi har udført over det meste af Fyn, så kontakt os allerede i dag på Tlf.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon