Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Johnny Bøgskov
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Johnny Bøgskov Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Solvarme

– Med solvarmepaneler kan du spare 70 % på det varme vand

Solen er det naturlige sted at hente varmen. Et eller flere solvarmepaneler forbindes med husets varmtvandsbeholder – bedst  på et skrånende, sydvendt tag. Det udnytter solens energi effektivt – også på dage, som ikke føles specielt varme.

Solen er jordens omdrejningspunkt og den bringer liv og glæde til vores hverdag. Med nutidens teknologiske fremskridt, er det blevet utroligt effektivt også, at vende sig mod solen for energi-løsninger. Med et solvarmeanlæg kan du spare mange penge på den årlige energiregning. Kombinér solvarmepanelerne med en anden alternativ energiløsning, og du kan blive fuldstændigt selvforsynende med bæredygtig energi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Gratis solvarme og grøn energi

På årsplan kan solvarmepanelerne dække op til 70 % af den energi, du og din familie bruger til opvarmning af brugsvand. Samtidig skånes atmosfæren for rigtig meget CO2 om året: Et 5,1 m2 solvarme-panel giver 870 kg CO2-besparelse om året, mens et 7 m2 solvarme-panel giver omkring 1,5 ton. Jo større solvarmeanlæg, jo grønnere samvittighed!

Det er grøn fornuft at investere i solvarme. Etableringen er dog ekstra fordelagtig, hvis du samtidig skal have skiftet en ældre kedel ud.

Spørg din lokale energivejleder – han finder den løsning, der passer bedst til din situation. Vi laver solvarme løsninger over det meste af Fyn, i bl.a. Tommerup, Aarup, Middelfart, Faaborg, Midtfyn, Broby, Assens, Haarby, Glamsbjerg.

Spar ca. 3.000 kr. på varmeregningen – og få samtidig grøn samvittighed. Med et 7 m2 solvarmepanel kan du over 25 år spare miljøet for 35 tons CO2!

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Sådan fungerer solvarme

Solvarme og solvarmepaneler bruges primært til at varme brugsvandet i dit hus, og så kan det også bruges til at spare på opvarmningen af boligen. Den enkleste type af solvarmepanel er sat sammen af en mat sort absorberplade bag et eller to lag glas. Solen opvarmer derved panelet, også når det er lettere overskyet. I solvarmepanelet er der en række rør hvori der cirkulerer vand der dermed bliver opvarmet. Det opvarmede vand pumpes til en tank der fungerer som buffer.

Panelets bagside er isoleret, så varmen ikke mistes. En varmeveksler, der enten sidder i tanken eller ved siden af, opvarmer derefter det varme brugsvand. Man kan også få rørformede solfangere, hvor solens stråler reflekteres mod et mat sort rør hvor vandet opvarmes. I vandtanken placeres ofte et el-varmelegeme, som automatisk opvarmer vandet, når solen ikke leverer nok.

Kontakt din Bedre Energivejleder i dag på 64 71 56 46 og få udregnet din besparelse. Bøgskov A/S er uddannet Certificeret Energivejleder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Mere om energiløsninger:

Herunder finder du links til Bedre Bad Assens andre energiløsninger. På hver side finder du et væld af nyttige informationer. Vi håber på, at kunne hjælpe og inspirere dig i valget af din næste energiløsning. Har du brug for yderligere informationer omkring alternative eller traditionelle energiløsninger, så tøv ikke med, at kontakte os!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon