Varmeveksler

Hos Bedre Bad Assens - Bøgskov A/S har vi stor erfaring med udskiftning og servicering af alle typer af varmevekslere. Vi har i mange år installeret og serviceret et utal af forskellige varmeløsninger, og kan derfor med garanti hjælpe dig med dit projekt. Vores kompetente medarbejdere er alle fagkyndige og sikrer dig en korrekt og effektiv installation af din nye moderne varmeveksler. Med en korrekt monteret varmeveksler kan du opnå mange forskellige fordele i din bolig. F.eks. kan du udskifte din gamle varmtvandsbeholder til fordel for en moderne varmeveksler. En varmtvandsbeholder er en meget dyr varmekilde, med en begrænset mængde vand til rådighed. Herudover er den meget pladskrævende og optager derfor en masse plads i boligen.

For at nævne nogle af de mange fordele du kan opnå ved udskiftelsen af din gamle varmtvandsbeholder: Du får en mere effektiv varmekilde i boligen, hvilket sparer penge på varmekontoen hvert eneste år. Dette akkumulerer år efter år, og ender ud i store besparelser som følge af denne investering. Samtidigt kan du nyde godt af en større varmtvands beholdning, der gør familiens morgener mere fredfyldte. Samtidigt optager denne effektive og moderne varmekilde væsentligt færre af boligens værdifulde kvadratmeter.

Mere varme for færre penge

Her hos Bedre Bad Assens er vi store fortalere for efficiente varmeanlæg. Dvs. anlæg der anvender færre ressourcer, til at producere mere varme. Disse moderne og effektive anlæg sikrer dig en langt højere effektivitet i din hverdag. Det smarte ved en varmeveksler er, at den ikke løbende anvender energi på, at holde vandet varmt. Du kan nok med det samme se, at dette selv på kort sigt vil spare dig mange penge på energiregningen. Som en behagelig sideeffekt kan du afskrive den store, klodsede varmtvandsbeholder, som tager godt med plads i dit bryggers.

Hvis du er interesseret i at få mere varmt vand for væsentligt færre penge, så er en ny moderne varmeveksler den perfekte løsning til dig. Vores kompetente VVS'ere står klar til, at hjælpe dig med installationen og serviceringen af dit nye effektive anlæg. Kom forbi vores butik i Assens, og få en snak omkring det store udvalg af varmevekslere på markedet.

Vi har løsningen til dig

Uanset hvilken varmeløsning du er interesseret i, så kan du være sikker på, at Bedre Bad Assens har løsningen til dig. Vi er eksperter i, at levere kundetilpassede varme og energiløsninger. Vores vigtigste formål er, at sikre tilfredse kunder, og dette gøres via service fra øverste hylde. Vores fagkyndinge medarbejdere tilbyder gerne sparring omkring dit relevante projekt, og vi rådgiver om og installerer varmevekslere over hele Fyn – herunder bl.a. i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, og Nørre Broby.

Har vi fanget din interesse, og er du interesseret i, at høre mere? Så tøv ikke med, at kontakte os allerede i dag!

Læs mere om energiløsninger:

Herunder kan du læse mere omkring vores forskellige energiløsninger. Vi har en meget bred kompetenceramme, hvilket gør os alsidige ift. løsningen af flere forskellige typer af projekter.