Varmeveksler

Hos Bedre Bad Assens - Bøgskov VVS har vi stor erfaring med udskiftning og servicering af alle typer af varmevekslere. Vi har i mange år installeret og serviceret et utal af forskellige varmeløsninger, og kan med garanti hjælpe dig med dit projekt. Vores kompetente medarbejdere er alle fagkyndige og sikrer dig en korrekt og effektiv installation af din nye moderne varmeveksler. Med en korrekt monteret varmeveksler kan du opnå mange forskellige fordele i din bolig. F.eks. kan du udskifte din gamle varmtvandsbeholder til fordel for en moderne varmeveksler. En varmtvandsbeholder er en meget dyr varmekilde med en begrænset mængde vand til rådighed. Samtidig er den meget pladskrævende og optager en masse plads i boligen.

Her er nogle af de mange fordele, du kan opnå ved at udskifte din gamle varmtvandsbeholder:

  • Du får en mere effektiv varmekilde i boligen, hvilket sparer penge på varmekontoen hvert år.
  • Du kan nyde godt af en større varmtvandsbeholdning, der gør familiens morgener mere fredfyldte.
  • Den effektive og moderne varmekilde optager væsentligt færre af boligens værdifulde kvadratmeter.

Mere varme for færre penge

Hos Bedre Bad Assens er vi store fortalere for effektive varmeanlæg, der anvender færre ressourcer til at producere mere varme. De moderne og effektive anlæg sikrer dig en langt højere effektivitet i din hverdag. Det smarte ved en varmeveksler er, at den ikke skal anvende energi på løbende at holde vandet varmt. Selv på kort sigt vil det spare dig mange penge på energiregningen. Som en behagelig sideeffekt kan du afskrive den store, klodsede varmtvandsbeholder, som tager godt med plads i dit bryggers.

Hvis du er interesseret i at få mere varmt vand for væsentligt færre penge, så er en ny moderne varmeveksler den perfekte løsning til dig. Vores kompetente VVS'ere står klar til at hjælpe dig med installation og servicering af dit nye effektive anlæg. Kontakt os og få en snak om det store udvalg af varmevekslere på markedet.

Vi har løsningen til dig

Uanset hvilken varmeløsning du er interesseret i, kan du være sikker på, at Bedre Bad Assens har løsningen til dig. Vi er eksperter i at levere kundetilpassede varme og energiløsninger. Vores vigtigste formål er at sikre tilfredse kunder og det gøres med service fra øverste hylde. Vores fagkyndinge medarbejdere tilbyder sparring omkring dit relevante projekt, og vi rådgiver om og installerer varmevekslere over hele Fyn – bl.a. i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, og Nørre Broby.

Har vi fanget din interesse, og er du interesseret i at høre mere? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Læs mere om energiløsninger

Her kan du læse mere om vores forskellige energiløsninger. Den meget brede kompetenceramme gør os alsidige ift. løsningen af flere forskellige typer af projekter.