Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Varmevekslere: Bedre Bads Ekspertløsninger

Hos Bedre Bad Assens – Bøgskov VVS har vi stor erfaring med udskiftning og servicering af alle typer af varmevekslere. Vi har i mange år installeret og serviceret et utal af forskellige varmeløsninger, og kan med garanti hjælpe dig med dit projekt. Vores kompetente medarbejdere er alle fagkyndige og sikrer dig en korrekt og effektiv installation af din nye moderne varmeveksler.

Sådan virker en varmeveksler

En varmeveksler er en smart enhed, der overfører varme fra ét sted til et andet uden at blande de to væsker eller gasser, der bærer varmen. Forestil dig to rør, der løber ved siden af hinanden. I det ene rør strømmer varmt vand, og i det andet strømmer koldt vand. Varmevekslerens opgave er at lade varmen fra det varme vand strømme over i det kolde vand uden, at de to vande blandes. Det er en effektiv og miljøvenlig løsning, der kan tilpasses mange forskellige behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Fordele ved varmeveksleren

Med en korrekt monteret varmeveksler kan du opnå mange forskellige fordele i din bolig. F.eks. kan du udskifte din gamle varmtvandsbeholder til fordel for en moderne varmeveksler. En varmtvandsbeholder er en meget dyr varmekilde med en begrænset mængde vand til rådighed. Samtidig er den meget pladskrævende og optager en masse plads i boligen.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Mere varme for færre penge

Hos Bedre Bad Assens er vi store fortalere for effektive varmeanlæg, der anvender færre ressourcer til at producere mere varme. De moderne og effektive anlæg sikrer dig en langt højere effektivitet i din hverdag. Det smarte ved en varmeveksler er, at den ikke skal anvende energi på løbende at holde vandet varmt. Selv på kort sigt vil det spare dig mange penge på energiregningen.

Vi har løsningen til dig

Uanset hvilken varmeløsning du er interesseret i, kan du være sikker på, at Bedre Bad Assens har løsningen til dig. Vi er eksperter i at levere kundetilpassede varme og energiløsninger. Vores vigtigste formål er at sikre tilfredse kunder, og det gøres med service fra øverste hylde.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt Bøgskov A/S i dag!

Ønsker du en effektiv og moderne varmeveksler? Har du brug for professionel rådgivning og installation? Kontakt os i dag på Østergade 33 F, 5610 Assens, eller ring til os på 64 71 56 46. Du kan også sende en e-mail til jf@boegskov-vvs.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig. Vores dygtige og fagudlærte håndværkere står klar til at løse dine opgaver med et højt fokus på service undervejs. Uanset om du er en privatkunde, erhvervskunde, eller kommer fra en offentlig institution, kan vi hjælpe dig med din opgave. Vælg Bedre Bad Assens som din samarbejdspartner, og få en professionel og pålidelig partner, der sikrer tilfredse kunder.

Har du akutte problemer uden for almindelig arbejdstid? Vores døgnvagt har en akuttelefon for eksisterende kunder, så du altid har en livline, hvis uheldet er ude. Vær opmærksom på, at du vil blive opkrævet en højere takst uden for almindelig arbejdstid.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Læs mere om energiløsninger

Her kan du læse mere om vores forskellige energiløsninger. Den meget brede kompetenceramme gør os alsidige ift. løsningen af flere forskellige typer af projekter.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon