Din professionelle erhvervspartner inden for bl.a. VVS og ventilation

Bøgskov A/S – Bedre Bad Assens har gennem en årrække serviceret erhvervskunder inden for vidt forskellige brancher.

Vi udfører ventilation, indeklima, klimaanlæg, VVS, trykluft, gas, procesudsugning med mere. Udover at skabe sikre, effektive og driftssikre installationer, så har vi fokus på brugervenlighed og komfort. Det er Bedre Bad - Bedre Energi Assens største og mest ærbødige opgave at kunne servicere vores kunder til perfektion. Derfor går vi også ubetinget op i at den løsning vi sammen aftaler er fuldstændig i tråd med hvad du havde tænkt dig i første omgang. Vores dygtige teknikkere kommer gerne ud og besigtiger erhvervsejendommen for at kunne afhjælpe VVS skader eller for at energioptimere din virksomhed, så du potentielt sparer mange tusinde kroner på den årlige elregning, varmeregning og vandregning. Se her et lille udsnit af de arbejdsopgaver som vi varetager og kan hjælpe dig med:

  • Ventilation
  • Indeklima forbedringer
  • VVS – ude som inde
  • Trykluft
  • Anlæg og installationer inden for gas
  • Procesudsugning

For flere virksomheder fungerer vi endvidere som fast erhvervs servicepartner i og omkring Assens og hele Fyn. Tøv derfor ikke med at kontakte Bøgskov VVS. Vi kommer gerne ud og hjælper. Uanset om det er en VVS skade der skal udbedres eller om du skal have energioptimeret firmaet så det er mere grønt. Aftal gerne en tid med en af vores teknikkere, så kommer vi gerne ud og besigtiger omstændighederne. 

Vi har flere års erfaring og fungerer som sagt som fast servicepartner til mange af vores erhvervskunder. Det er i vores ånd at gøre et godt indtryk og vise vores ekspertise fra første gang vi har muligheden. Det er nok også derfor vi har så mange faste samarbejdspartnere indenfor servicering af VVS og energioptimering. Vi er fagligt kompetente og har service som en del af vores gener. Vi lever og ånder for vores kunder og den gode service. Derfor kan du også være sikker på at vi varetager opgaven med største faglighed. 

Læs nærmere om: