Gaspejseservice i hele Danmark

13 års erfaring og knowhow

Bøgskov VVS – Bedre Energi Assens udfører serviceeftersyn, reparation og vedligeholdelse af gaspejse af alle mærker. Vi har en meget høj standard for kvaliteten i vores arbejde – og vi holder, hvad vi lover.

Hos os bliver jeres gaspejs efterset og serviceret af en autoriseret VVS-installatør, der udover at være certificeret i gas har mere end 13 års erfaring med at servicere, vedligeholde og reparere gaspejse. Vi ved alt, hvad der er værd at vide om gaspejse – både om det installationstekniske og det driftstekniske.

Jeres gaspejs er med andre ord i gode hænder, når I vælger Bøgskov VVS som servicepartner.

Book et serviceeftersyn på tlf. 64 71 56 46.

Det siger vores kunder

”Vi har et fast samarbejde med Bøgskov om installering og servicering af gaspejse, fordi de fagligt erover niveau. Og så er de altid til at regne med. Hvad Johnny siger, er det der kommer til at ske. Hans medarbejder Michael erén af dem, der ved mest om gaspejse i hele Danmark. Jeg har endnu ikke været ude for et problem, som Michael ikke har kunnet løse – selv hvor producenten har givet op. Den viden er guld værd, og jeg kan ikke se os have en bedre samarbejdspartner.”

– Lasse Nielsen, LIVING FLAMES

Service for driftssikkerhed og komfort

Inden et servicebesøg tager vi en snak med jer, så vi på forhånd ved, om der er specifikke problemer, vi skal løse. Ellers foregår et typisk servicebesøg ved, at vi skiller pejsen ad, renser den (inkl. glasset), kontrollerer sikkerhedsfunktionerne og tester, at alt virker som det skal.

Korrekt vedligeholdelse er afgørende for driftssikkerheden. Hvis gaspejsens sikkerhedsfunktion ikke fungerer ordentligt, kan det medføre, at gaspejsen ikke fungerer korrekt, og så slukker pejsen. Derfor kan manglende vedligeholdelse føre til driftsstop.

Regelmæssig service giver også nogle komfortmæssige fordele: Korrekt vedligeholdelse sikrer, at brænderne brænder rigtigt med minimal sodning, så rengøringsbehovet af glasset minimeres. Samtidig bruger en velserviceret gaspejs mindre gas.

Vi anbefaler servicebesøg med ca. et års mellemrum for at gaspejsen fungerer optimalt, alt afhængig af mærke. Ring til os på tlf. 64 71 56 46, hvis I er i tvivl om, hvorvidt jeres gaspejs trænger til et eftersyn.

Vi kører ud i hele Danmark

Med vores beliggenhed på Fyn – centralt i Danmark – kører vi gerne ud og servicerer gaspejse eller foretager reparationer over hele landet.

Da vores montør også udfører VVS serviceopgaver, kommer han ud i en fuldt udstyret VVS servicevogn med reservedele og værktøj. Det betyder, at vi også kan løse VVS-problemer, når vi alligevel er hos dig. Ring til os, hvis I har VVS-opgaver, som I gerne vil have lavet i forbindelse med et servicebesøg. Så sætter vi tid af til begge opgaver i ét besøg.

Hos Bøgskov VVS har I mulighed for at lave en fordelagtig serviceaftale, som er tilpasset gaspejsens alder og behov for vedligeholdelse. Vi kommer også gerne ud på enkeltstående opgaver, uanset om det drejer sig om eftersyn, vedligeholdelse eller reparation.

Ring til os på tlf. 64 71 56 46 eller kontakt os for at booke et eftersyn.