Gas- og ventilationsservice til laboratorier og faglokaler

Service til særligt krævende lokaler

Hos Bøgskov A/S har vi siden 2009 specialiseret os i at yde gas- og ventilationsservice, der fuldt ud lever op til de strenge lovkrav til faglokaler og laboratorier.

Der er høje krav til indretning og servicering af faciliteterne i laboratorier og naturfagslokaler, og med god grund: Pålidelige installationer og et sundt indeklima er afgørende for et sikkert arbejds- og læringsmiljø, og derfor er sikkerheden lovreguleret af helt op til fem myndigheder, blandt andet Arbejdstilsynet og Sikkerhedsstyrelsen med F-Gasregler for undervisningsbrug.

Sund ventilation kræver regelmæssig service

Det er din pligt at sørge for, at ventilation og indeklimaet i faglokalet lever op til de gældende lovkrav. Det vil sige, at ved kontrol skal samtlige ventilationsanlæg, stinkskabe, punktsug osv. fungere uden anmærkninger.

Du kan ikke regne med, at udsugningen bliver ved med at være stabil uden regelmæssig service. For eksempel påvirkes stinkskabes effektivitet i høj grad af de forhold, der findes i lokalet, såsom trykforhold på brugsstedet, ventilationsanlæggets kapacitet og aktiviteten i resten af lokalet uden for skabet. Derfor skal du løbende – og mindst en gang om året – holde øje med, om udsugningen fungerer optimalt.

Hos Bøgskov A/S udfører vi kontrol og funktionstest af stinkskabe, sugeskabe, aftræksskabe og sugearme/punktsug. Naturligvis med dokumentation. Sporgasanalyse (stinkskabskontrol) kræver særligt fintfølende måleudstyr, som vi naturligvis er i besiddelse af. Med andre ord sikrer vi god ventilation og indeklima.

Læs mere om vores ventilationsservice her.

Gassikkerhed 

Gas er en integreret del af faglokaler for både skoleelever og professionelle, og sikkerhedskravene skal naturligvis overholdes ved gasinstallationer også.

Vi har specialiseret os i gasservice til faglokaler og laboratorier, der inkluderer bunsenbrændere til naturgas eller flaskegas. Du kan derfor regne med Bøgskov A/S som din professionelle gasmand.

Slip bekymringerne med en fast serviceaftale

Hos Bøgskov A/S har vi helt styr på lovgivningen og hvor ofte – og i hvilke situationer – dine installationer skal serviceres. Laver du en fast serviceaftale med os, kan du være sikker på, at dine lokaler til enhver tid lever op til de gældende lovkrav.

Bøgskov A/S er Certificeret Energivejleder med speciale i erhvervsinstallationer, så vi kan give jer den rette rådgivning, uanset hvilken type gas og ventilation I har.

Ring til os på tlf. 64 71 56 46 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør nærmere om fordelene ved en fast erhvervsaftale.