Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Specialiseret Gas- og Ventilationsservice til Laboratorier

Hos Bøgskov A/S har vi siden 2009 specialiseret os i at yde gas- og ventilationsservice, der fuldt ud lever op til de strenge lovkrav til faglokaler og laboratorier.

Der er høje krav til indretning og servicering af faciliteterne i laboratorier og naturfagslokaler, og med god grund: Pålidelige installationer og et sundt indeklima er afgørende for et sikkert arbejds- og læringsmiljø, og derfor er sikkerheden lovreguleret af helt op til fem myndigheder, blandt andet Arbejdstilsynet og Sikkerhedsstyrelsen med F-Gasregler for undervisningsbrug.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Sund ventilation kræver regelmæssig service

Det er din pligt at sørge for, at ventilation og indeklimaet i faglokalet lever op til de gældende lovkrav. Det vil sige, at ved kontrol skal samtlige ventilationsanlæg, stinkskabe, punktsug osv. fungere uden anmærkninger.

Du kan ikke regne med, at udsugningen bliver ved med at være stabil uden regelmæssig service. For eksempel påvirkes stinkskabes effektivitet i høj grad af de forhold, der findes i lokalet, såsom trykforhold på brugsstedet, ventilationsanlæggets kapacitet og aktiviteten i resten af lokalet uden for skabet. Derfor skal du løbende – og mindst en gang om året – holde øje med, om udsugningen fungerer optimalt.

Hos Bøgskov A/S udfører vi kontrol og funktionstest af stinkskabe, sugeskabe, aftræksskabe og sugearme/punktsug. Naturligvis med dokumentation. Sporgasanalyse (stinkskabskontrol) kræver særligt fintfølende måleudstyr, som vi naturligvis er i besiddelse af. Med andre ord sikrer vi god ventilation og indeklima.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - varme- og vandrør

Gassikkerhed

Gas er en integreret del af faglokaler for både skoleelever og professionelle, og sikkerhedskravene skal naturligvis overholdes ved gasinstallationer også.

Vi har specialiseret os i gasservice til faglokaler og laboratorier, der inkluderer bunsenbrændere til naturgas eller flaskegas. Du kan derfor regne med Bøgskov A/S som din professionelle gasmand.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Slip bekymringerne med en fast serviceaftale

Hos Bøgskov A/S har vi helt styr på lovgivningen og hvor ofte – og i hvilke situationer – dine installationer skal serviceres. Laver du en fast serviceaftale med os, kan du være sikker på, at dine lokaler til enhver tid lever op til de gældende lovkrav.

Bøgskov A/S er Certificeret Energivejleder med speciale i erhvervsinstallationer, så vi kan give jer den rette rådgivning, uanset hvilken type gas og ventilation I har.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon