Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Ventilation og indeklima: Tilpassede løsninger fra Bøgskov A/S

Hos Bøgskov A/S, Bedre Bad – Bedre Energi Assens har vi stor erfaring med montering og optimering alle typer af ventilationsanlæg. Vi sikrer altid, at anlæggene fungerer optimalt, og sikrer din virksomhed et godt og sundt indeklima. Herunder kan du se eksempler på nogle af de anlæg vi har erfaringer med:

  • Energivenlige udsugningsanlæg
  • Ventilationsanlæg
  • Klimaanlæg
Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Skræddersyede ventilationsløsninger

Ved hver enkelt løsning inden for ventilation, indeklima eller udsugning er virksomhedernes behov blevet afdækket. Løsningerne er præcist afpasset jeres behov i virksomheden. Bøgskov A/S er uddannet Certificeret Energivejleder med speciale også i større virksomheder, så vi kan give jer den rette rådgivning inden for ventilation og indeklima.

Resultatet er driftsikre og brugervenlige løsninger, som sikrer maksimal komfort og indeklima. Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med, at kontakte Bedre Bad Assens allerede i dag!

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Regelmæssig service sikrer et minimalt ressourceforbrug

Husk den regelmæssige service af udsugningsanlægget, ventilationsanlægget og klimaanlægget. Det kan være med til at sikre dig optimal drift og minimalt ressourceforbrug på anlægget. Bøgskov A/S servicere virksomheder og det meste af Fyn.

Vælger du Bedre Bad Assens, som din samarbejdspartner kan vi sikre dig regelmæssig service og optimerede ventilationsanlæg. Med optimerede anlæg mindsker du risikoen for uforventede driftsstop i produktionen, hvilket kan spare dig mange omkostninger. Samtidigt sikrer du dig et sundt indeklima, hvilket kan være med til, at øge medarbejdernes arbejdsmorale. Vores kompetente medarbejdere sikrer dig professionelt monterede klima- og ventilationsanlæg, der opererer optimalt med et minimum af ressourceforbrug.

Her hjælper vi med ventilation og indeklima

Udnyt vores ekspertise og håndværksmæssige kunnen til, at få de mest optimale arbejdsforhold i din virksomhed. Vi installerer og servicerer alle slags klima- og ventilationsanlæg. Det gælder både anlæg til kontorer, og til produktionshaller. Uanset hvor i din virksomhed, du skal have installeret eller serviceret et anlæg, kan vi hjælpe dig. Bedre Bad Assens servicerer erhvervskunder over det meste af Fyn – herunder bl.a. i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, og Nørre Broby.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon