KONTAKT BØGSKOV A/S

Her på siden finder du Bedre Bad Assens kontaktinformationer. Vi glæder os til, at høre fra dig. Vores dygtige medarbejdere står klar til, at løse dine opgaver. Vi løser altid opgaverne korrekt og effektivt, med et højt fokus på service undervejs. De dygtige og fagudlærte håndværkere i vores stab, har mange års erfaring og ekspertise indenfor en bred palette af områder. Her på vores hjemmeside kan du læse omkring vores forskellige kompetencer og løsninger inden for både vvs og energi.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine projekter, og vores kompetente medarbejder har altid et godt råd. Vi tilbyder rådgivning og professionel sparring med alle slags kunder. Uanset om du er en privatkunde, erhvervskunde eller kommer fra en offentlig institution, så kan vi hjælpe dig med din opgave. Vores medarbejdere har store kompetencer og erfaring, med forskellige kunder.

Vælger du Bedre Bad assens, som din samarbejdspartner, får du en professionel og pålidelig partner. Vi har et stort fokus på kundetilfredshed, og forlader først opgaven når alt er ryddet op, og installationen står klar til brug. Som del af Bedre Bad Kæden får vi yderliger tilført viden omkring de nyeste metoder og teknikker, hvilket du som kunder, kan drage nytte af.

Østergade 33 F

5610 Assens

Tlf.: 64 71 56 46

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontaktformular

Udfyld nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Sammen løser vi din opgave.