Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Om os

Vi sikrer at du opnå god energi og veludført vvs arbejde. Igennem dialog, samarbejde, kvalitetssikring og forventningsafstemning tilpasser vi den optimale løsning til dig — uanset om du handler som privatperson eller repræsentant for en virksomhed.

Vi går gerne den ekstra mil for at sikre dig den perfekte løsning. Det gør vi gennem løbende dialog, så vi altid er sikre på at leverer et tilfredsstillende resultat, som du kan nyde mange år fremadrettet. Så hvis du ønsker en kompetent samarbejdspartner, som har dine ønsker for øje, så er Bedre Bad Bøgskov det rigtige valg for dig. Vi er altid imødekommende, og står klar til at besvare dine spørgsmål, hvad end de måtte være, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Samarbejdspartner for flere kundetyper

Bøgskov A/S – Bedre Bad Assens moderne og effektivt arbejdende virksomhed med stolte håndværkstraditioner. Vi betjener og servicerer:

 • Erhvervsvirksomheder
 • Institutioner
 • Boligforeninger
 • Private
 • Kommunale bygninger / Institutioner
Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Opdateret specialviden inden for VVS, blik, indeklima og energi

Bøgskov A/S er specialiseret i ventilation, klimaanlæg, VVS, gas- og oliefyrsservice, blikkenslagerarbejde samt bad og bryggers i såvel totalløsninger, som renoveringer.

Vi er i alt 10 engagerede medarbejdere, der løser opgaver på store dele af Fyn, bl.a. i Tommerup, Aarup, Middelfart, Faaborg, Midtfyn, Broby, Assens, Haarby, Glamsbjerg.

Knowhow sikrer dig løsningen

Hos Bøgskov A/S opdaterer vi løbende vores viden og følger nøje den teknologiske udvikling. Sådan er vi på forkant inden for energi og bad. Vi kan derfor tilbyde og rådgive om de nyeste, bedste og mest økonomiske muligheder inden for energioptimering.

Vi er medlem af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente og engagerede fagfolk, der udfører badeværelser og bryggers i totalløsning.

Vi er medlem af Tekniq

Bøgskov VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Assens er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk.

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer – http://www.el-vvs-anke.dk/

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon