Vaskehænder corona x

 

Coronavirus: 

VI KAN IKKE VÆRE FOR FORSIGTIGE

Sådan er vores procedure i øjeblikket ved Coronavirus

Vi efterlever naturligvis myndighedernes anvisninger og holder medarbejdere, der har været på ferie i udlandet eller på anden måde været særligt udsat for smitte i frivillig karantæne i 2 uger fra hjemkomst. 

Vore medarbejdere møder i mindre grupper med forskudt arbejdstid for at mindske risiko for smittespredning. 

Når vore medarbejdere afvikler deres pauser, vil det foregå enten udenfor hvor der er god ventilation- eller i egne køretøjer. 

Vi beder vore kunder bekræfte, at de ikke har været udsat for særlig smitterisiko 14 dage før vi kommer til deres hjem. Det er fordi at vi ønsker det bedste for både vores kunder samt medarbejdere. 

Når vi kommer til en opgave, starter vi med at vaske vores hænder med vores egen medbragte sæbe. Vi har også selv med til aftørring. 

Efter gennemført opgave, vasker vi endnu en gang vores hænder, inden vi går. 

Vi afspritter samtidig hænder efter hver vask. 

Vi gør det både for din, vores og alle skyld. – Af samme grund giver vi heller ikke hånd i øjeblikke og i nogle tilfælde kan vi bære maske. 

Opgaven vil blive udført så hurtigt som muligt. Det er simpelthen fordi at vi ikke ønsker at bruge unødvendig tid i dit hjem. Det kommer ikke til at påvirke resultatet af arbejdet, da vores medarbejdere er vant til at skulle arbejde inden for stramme deadlines, med stor arbejdspræcision. 

 

Har du spørgsmål vedr. ovenstående eller vores aftale med jer, så ring på 64 71 56 46 - vi er klar 

Vi gør, hvad vi kan for at passe på hinanden - det er vigtigt i disse tider.