Om os

Vi sikrer at du opnå god energi og veludført vvs arbejde. Igennem dialog, samarbejde, kvalitetssikring og forventningsafstemning tilpasser vi den optimale løsning til dig — uanset om du handler som privatperson eller repræsentant for en virksomhed.

Vi går gerne den ekstra mil for at sikre dig den perfekte løsning. Det gør vi gennem løbende dialog, så vi altid er sikre på at leverer et tilfredsstillende resultat, som du kan nyde mange år fremadrettet. Så hvis du ønsker en kompetent samarbejdspartner, som har dine ønsker for øje, så er Bedre Bad Bøgskov det rigtige valg for dig. Vi er altid imødekommende, og står klar til at besvare dine spørgsmål, hvad end de måtte være, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Samarbejdspartner for flere kundetyper

Bøgskov A/S – Bedre Bad Assens moderne og effektivt arbejdende virksomhed med stolte håndværkstraditioner. Vi betjener og servicerer:

  • Erhvervsvirksomheder
  • Institutioner
  • Boligforeninger
  • Private

Opdateret specialviden inden for VVS, blik, indeklima og energi

Bøgskov A/S er specialiseret i ventilation, klimaanlæg, VVS, gas- og oliefyrsservice, blikkenslagerarbejde samt bad og bryggers i såvel totalløsninger, som renoveringer.

Vi er i alt 10 engagerede medarbejdere, der løser opgaver på store dele af Fyn, bl.a. i Tommerup, Aarup, Middelfart, Faaborg, Midtfyn, Broby, Assens, Haarby, Glamsbjerg.

Knowhow sikrer dig løsningen

Hos Bøgskov A/S opdaterer vi løbende vores viden og følger nøje den teknologiske udvikling. Sådan er vi på forkant inden for energi og bad. Vi kan derfor tilbyde og rådgive om de nyeste, bedste og mest økonomiske muligheder inden for energioptimering.

Vi er medlem af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente og engagerede fagfolk, der udfører badeværelser og bryggers i totalløsning.

Vi er medlem af Tekniq

Bøgskov VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Assens er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk.

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer - http://www.el-vvs-anke.dk/