Om os

God energi og vvs rådgivning, dialog, samarbejde, kvalitet og tryghed. Uanset om du er privatperson eller repræsentant for en virksomhed, så er det disse ting, som sikrer dig den optimale løsning. Og den får du hos os. 

Vi går gerne et stykke længere for at sikre dig den perfekte løsning.

Samarbejdspartner for flere kundetyper

Bøgskov A/S – Bedre Bad Assens moderne og effektivt arbejdende virksomhed med stolte håndværkstraditioner. Vi betjener og servicerer:

  • Erhvervsvirksomheder
  • Institutioner
  • Boligforeninger
  • Private

Opdateret specialviden inden for VVS, blik, indeklima og energi

Bøgskov A/S er specialiseret i ventilation, klimaanlæg, VVS, gas- og oliefyrsservice, blikkenslagerarbejde samt bad og bryggers i såvel totalløsninger, som renoveringer.

Vi er i alt 10 engagerede medarbejdere, der løser opgaver på store dele af Fyn, bl.a. i Tommerup, Aarup, Middelfart, Faaborg, Midtfyn, Broby, Assens, Haarby, Glamsbjerg.

Knowhow sikrer dig løsningen

Hos Bøgskov A/S opdaterer vi løbende vores viden og følger nøje den teknologiske udvikling. Sådan er vi på forkant inden for energi og bad. Vi kan derfor tilbyde og rådgive om de nyeste, bedste og mest økonomiske muligheder inden for energioptimering.

Vi er medlem af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente og engagerede fagfolk, der udfører badeværelser og bryggers i totalløsning.

Vi er medlem af Tekniq

Bøgskov VVS, Bedre Bad – Bedre Energi Assens er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk.

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer - https://www.el-vvs-anke.dk/