Brug for hjælp? – kontakt os i dag:

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov
Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Gradvis Ejerskifte i Bøgskov VVS: Fastholdelse af Service og Kvalitet

Bedre Bad – Bedre Energi i Assens, Bøgskov VVS, har iværksat en plan om gradvist ejerskifte – bl.a. for at opretholde det høje serviceniveau, de er kendt for.

Den 1. maj i år overdrog virksomhedens nuværende ejer, Johnny Bøgskov, 25% af virksomheden til Michael Fogsgaard Rasmussen, der siden 2018 har været ansat som tekniker hos Bøgskov VVS. De resterende 75 % vil Michael Fogsgaard Rasmussen løbende overtage over de næste 4-6 år, udtaler Johnny Bøgskov:

“Michael er med sit vindende væsen, sin sans for god kundebetjening og høj kvalitet i opgaveløsningerne en person, der er efterspurgt af kunderne og en oplagt arvtager. Det er min overbevisning, at både kunderne og virksomheden vil være i trygge hænder hos Michael. Han er håndværksmæssigt og teknisk meget dygtig og særdeles god til at tilegne sig viden og finde løsninger alene eller sammen med medarbejderne.”

Rettidig omhu både for virksomhedens og kundernes skyld

Ejerskiftet er en del af en længerevarende plan om at sikre virksomhedens fremtid og fortsatte leverance af kvalitetsydelser inden for VVS, blik og ventilation, fortæller Johnny Bøgskov:

”Jeg har gennem længere tid ønsket at sætte gang i et generationsskifte for at sikre virksomhedens fortsatte drift. Gennem årene har jeg set mange virksomhedsejere komme for sent i gang med at finde en afløser og i den sammenhæng miste værdifulde kunder og medarbejdere. Med den nye ejerstruktur på plads kommer det ikke til at ske hos os. Udover Michaels eget høje niveau har han et godt blik for, at det er hele holdet, der sammen løfter. Medarbejderne er altafgørende for, at vi når de resultater, vi ønsker.”

Kvalitet og kundeservice fortsat i højsædet

Ejerskiftet medfører ingen umiddelbare ændringer for kunderne hos Bøgskov VVS. Forretningen vil på samme måde som hidtil betjene privatkunder, offentlige institutioner, virksomheder og boligforeninger.

Som ny leder ønsker Michael Fogsgaard Rasmussen at bevare værdigrundlaget i virksomheden, der altid har været præget af stabil drift og lange relationer til kunder, leverandører og medarbejdere:

“Jeg glæder mig til fortsat at være en del af en meget velfungerende virksomhed. Med min nye rolle får jeg flere udfordringer og alsidige opgaver, hvilket passer mig rigtig godt. Det gør mig i højere grad i stand til at bidrage til en virksomhed, hvor høj kvalitet og dermed god kundeservice er i højsædet. Desuden er det vigtigt for mig at være medskaber af en sund og stabil virksomhed,” slutter Michael Fogsgaard Rasmussen.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 64 71 56 46
jf@boegskov-vvs.dk

Michael Rasmussen og Johnny Bøgskov fra Bøgskov VVS, Bedre Bad - Bedre Energi Assens

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon