VVS installations arbejde

Med korrekt servicerede og præcist indregulerede VVS-anlæg efter jeres behov, kan I hente gode besparelser. Ydermere kan vandforbruget minimeres med vandbesparende toiletter og brusere.

VVS-assistance med omtanke

Brug vores Bedre Bad – Bedre Energi ekspertise og få gode besparelser. Vi er specialister i installation af:

  • Energirigtige vand- og varmeinstallationer
    - lige fra gas- og fjernvarmeanlæg til radiatortermostater og brusere.
  • Almindelig VVS-arbejde i form af sprungne vandrør, tilstoppede toiletter osv.

Vi løser den lille såvel som den helt store VVS-opgave. Kontakt din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør i Assens. Vi kommer gerne ud og kigger på din VVS-udfordring og løser den også gerne hurtigt og professionelt så du kan komme videre. 

Og VVS-løsningen findes gennem god dialog med dig, så du ved, hvad der sker! Det er en del af vores løsninger, at vi samtaler med vores kunder så de ved hvad der foregår og er med på hvordan vi løser arbejdsopgaven. 

Det sunde indeklima – også i det nye hus

Et sundt indeklima er altafgørende for din og din families trivsel. Et sundt indeklima gør at du trækker en mere ren, ventileret og dermed sund luft ned i lungerne. Det er det der gør at du kan holde hovedpiner udenfor døren og opretholde en god livskvalitet i dagligdagen. Vi hos Bøgskov VVS har stort fokus på det sunde indeklima, både til private og erhvervskunder. Faktisk er det helt vildt hvor mange timer vi opholder os på vores arbejdsplads. Derfor er det også helt essentielt at vi har det optimale indeklima så vi ikke får hovedpine eller vejrtrækningsbesvær. Kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Assens for råd og sparring omkring dette.

Dagens nye huse er meget tætte – ja faktisk for tætte. Det stiller store krav til den daglige udluftning, hvis det sunde indeklima skal bevares. Vi kan skabe det perfekte indeklima med:

  • Ventilationsanlæg med effektiv varmegenvinding
  • Korrekt luftgennemstrømning

Kontakt os for en uforpligtende rådgivning om godt indeklima i dit hjem. Hør om mulighederne, der passer bedst til lige netop din bolig.

Her løser vi VVS-opgaver

Vi udfører VVS-opgaver for vores privatkunder over det meste af Fyn – herunder bl.a. i Assens, Hårby, Glamsbjerg, Årup, Tommerup, Vissenbjerg, og Nørre Broby. Kontakt os gerne pr. mail eller telefon for at bestille en VVS'er til udbedring af skade eller optimering. 

Læs også om: